Theorielessen

Hoe zit het met het theorie-examen?

Alles begint in principe bij het theorie-examen. Zonder dat je dit hebt gehaald kun je eigenlijk niet verder. De theorie is niet moeilijk, maar om goed voorbereid aan je examen te beginnen moet je wat tijd investeren. Bij Rijschool Voorrang helpen we je graag.

Hoe snel kan ik mijn theorie-examen doen?

Of je het examen nu zelf aanvraagt of ons hiervoor machtigt, je moet er rekening mee houden dat er tussen de aanvraag en het eigenlijke examen doorgaans enige weken zitten. Bij ons kun je de les en het examen op dezelfde dag doen. Meestal betekent dit dat je ‘s-morgens bij ons oefent en dan ’s-middags het examen aflegt. Zo ben je in én dag klaar. Het is wel handig om vóór de eigenlijke studie- en examendatum zelf al het een en ander door te nemen en hier de benodigde tijd voor uit te trekken. Het materiaal hiervoor zit bij de cursus inbegrepen.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Theorie aanvragen

Waarom zou ik bij een rijschool mijn theorie oefenen?

Wellicht vraag je je af of je persé bij een rijschool je theorie moet bestuderen? Nee, dat is natuurlijk niet absoluut noodzakelijk, maar je slagingskans voor het theorie-examen blijkt vele malen hoger te liggen bij cursisten die zich bij een rijschool voorbereiden dan bij de mensen die zelf ergens een boekje vandaan halen. Dat is niet zo vreemd, want bij Rijschool Voorrang kennen we de valkuilen en knelpunten en helpen we je om goed voorbereid op het examen te verschijnen. De praktijk wijst uit dat er nogal wat haken en ogen aan het begrijpen en kennen van de verkeersregels zitten en er zijn veel dingen waar je zelf niet of nauwelijks aan denkt, maar die wel belangrijk zijn.

Bijvoorbeeld:

  • Wat zijn de regels voor lading op het dak?

  • Is er een verschil tussen de toegestane alcoholwaarde in het bloed van een ervaren of beginnende bestuurder?

  • Hoe ver weg moet je de gevarendriehoek plaatsen in geval van pech?

  • Wat is de regelgeving met betrekking tot een kinderzitje?

En zo is er een veelvoud van regels waarbij je meestal je gezonde verstand moet gebruiken, maar er zitten ook genoeg situaties tussen waar je niet zomaar het antwoord op weet. Theorie vraagt om kennis, oefening en de aanwezigheid van een instructeur die de regels goed kent en je vragen op de juiste manier en duidelijk kan beantwoorden.

Er bestaat ook altijd de mogelijkheid om test-examens te doen en zo je kennis te vergroten.

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs