Theorielessen

Hoe zit het met het theorie-examen?

Alles begint in principe bij het theorie-examen. Zonder dat je dit hebt gehaald kun je eigenlijk niet verder. De theorie is niet moeilijk, maar om goed voorbereid aan je examen te beginnen moet je wat tijd investeren. Bij Rijschool Voorrang helpen we je graag.

Hoe snel kan ik mijn theorie-examen doen?

Of je het examen nu zelf aanvraagt of ons hiervoor machtigt, je moet er rekening mee houden dat er tussen de aanvraag en het eigenlijke examen doorgaans enige weken zitten. Bij ons kun je de les en het examen op dezelfde dag doen. Meestal betekent dit dat je ‘s-morgens bij ons oefent en dan ’s-middags het examen aflegt. Zo ben je in én dag klaar. Het is wel handig om vóór de eigenlijke studie- en examendatum zelf al het een en ander door te nemen en hier de benodigde tijd voor uit te trekken. Het materiaal hiervoor zit bij de cursus inbegrepen.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Theorie aanvragen

Waarom zou ik bij een rijschool mijn theorie oefenen?

Wellicht vraag je je af of je persé bij een rijschool je theorie moet bestuderen? Nee, dat is natuurlijk niet absoluut noodzakelijk, maar je slagingskans voor het theorie-examen blijkt vele malen hoger te liggen bij cursisten die zich bij een rijschool voorbereiden dan bij de mensen die zelf ergens een boekje vandaan halen. Dat is niet zo vreemd, want bij Rijschool Voorrang kennen we de valkuilen en knelpunten en helpen we je om goed voorbereid op het examen te verschijnen. De praktijk wijst uit dat er nogal wat haken en ogen aan het begrijpen en kennen van de verkeersregels zitten en er zijn veel dingen waar je zelf niet of nauwelijks aan denkt, maar die wel belangrijk zijn.

Bijvoorbeeld:

  • Wat zijn de regels voor lading op het dak?

  • Is er een verschil tussen de toegestane alcoholwaarde in het bloed van een ervaren of beginnende bestuurder?

  • Hoe ver weg moet je de gevarendriehoek plaatsen in geval van pech?

  • Wat is de regelgeving met betrekking tot een kinderzitje?

En zo is er een veelvoud van regels waarbij je meestal je gezonde verstand moet gebruiken, maar er zitten ook genoeg situaties tussen waar je niet zomaar het antwoord op weet. Theorie vraagt om kennis, oefening en de aanwezigheid van een instructeur die de regels goed kent en je vragen op de juiste manier en duidelijk kan beantwoorden.

Er bestaat ook altijd de mogelijkheid om test-examens te doen en zo je kennis te vergroten.

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs