Rijles volgen

Veiligheid begint met de V van Rijschool Voorrang

Is rijden makkelijk? Uiteindelijk wel, maar alle begin is moeilijk en leren rijden is als een reis waarbij je veel verschillende vaardigheden moet opdoen.

Bij Rijschool Voorrang krijg je deskundige instructie zodat je binnen afzienbare tijd en met goed gevolg je examen kunt afleggen. Jouw wensen en noden staan altijd centraal en we besteden veel aandacht aan het opbouwen van een goede relatie tussen leerling en instructeur. Dat werkt wel zo gemakkelijk, want met plezier en zelfvertrouwen bouw je je rijvaardigheid een stuk sneller op. Wij adviseren altijd een proefles te nemen, zodat wij een goed inzicht hebben aangaande de mogelijkheden en je een passend lesprogramma kunnen aanbieden.

   

Rijschool Voorrang

 • Les in een modern uitgeruste auto

 • Aandacht voor rijhulpsystemen
  (Cruise control, Park Distance Control, enzovoort)

 • 10% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Bekijk onze tarieven

Veel gestelde vragen

Geen probleem. Wij geven de mogelijkheid van een opfriscursus zodat je weer met vertrouwen achter het stuur kunt gaan zitten.

Natuurlijk. Na de proefrit kan de instructeur in overleg met jou een realistisch plan opstellen dat nauw aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Dat komt voor en is geen probleem. Als de instructeur besluit dat je inderdaad klaar bent voor het CBR examen en je hebt niet alle lessen gebruikt, dan worden deze niet in rekening gebracht.

Dat kan altijd. Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Ook het leren rijden in een automaat behoort tot de mogelijkheden.

Vraag direct een
proefles aan

  Theorie bij Rijschool Voorrang

  Je ontkomt er niet aan, maar voordat je je praktijkexamen kunt afleggen moet je ook voor je theorie-examen geslaagd zijn. De wachttijd voor het aanvragen van het theorie-examen is meestal rond de twee tot drie weken, maar de les en het examen zelf kunnen binnen een dag worden gegeven en gedaan. Je kunt ons machtigen om dit voor je te regelen.

  Bekijk theorie aanbod

  Tenslotte:

  Tegenwoordig mag je rijles nemen als je 16 en een half bent en vanaf 17 jaar is er de mogelijkheid tot begeleid rijden met iemand die langer dan 5 jaar zijn/haar rijbewijs heeft en ouder is dan 27 jaar

  Wacht niet langer

  Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

  Bekijk onze tarieven