Rijles volgen

Veiligheid begint met de V van Rijschool Voorrang

Is rijden makkelijk? Uiteindelijk wel, maar alle begin is moeilijk en leren rijden is als een reis waarbij je veel verschillende vaardigheden moet opdoen.

Bij Rijschool Voorrang krijg je deskundige instructie zodat je binnen afzienbare tijd en met goed gevolg je examen kunt afleggen. Jouw wensen en noden staan altijd centraal en we besteden veel aandacht aan het opbouwen van een goede relatie tussen leerling en instructeur. Dat werkt wel zo gemakkelijk, want met plezier en zelfvertrouwen bouw je je rijvaardigheid een stuk sneller op. Wij adviseren altijd een proefles te nemen, zodat wij een goed inzicht hebben aangaande de mogelijkheden en je een passend lesprogramma kunnen aanbieden.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

 • Les in een modern uitgeruste auto

 • Aandacht voor rijhulpsystemen
  (Cruise control, Park Distance Control, enzovoort)

 • 10% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Bekijk onze tarieven

Veel gestelde vragen

Geen probleem. Wij geven de mogelijkheid van een opfriscursus zodat je weer met vertrouwen achter het stuur kunt gaan zitten.

Natuurlijk. Na de proefrit kan de instructeur in overleg met jou een realistisch plan opstellen dat nauw aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Dat komt voor en is geen probleem. Als de instructeur besluit dat je inderdaad klaar bent voor het CBR examen en je hebt niet alle lessen gebruikt, dan worden deze niet in rekening gebracht.

Dat kan altijd. Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Ook het leren rijden in een automaat behoort tot de mogelijkheden.

Vraag direct een
proefles aan

  Theorie bij Rijschool Voorrang

  Je ontkomt er niet aan, maar voordat je je praktijkexamen kunt afleggen moet je ook voor je theorie-examen geslaagd zijn. De wachttijd voor het aanvragen van het theorie-examen is meestal rond de twee tot drie weken, maar de les en het examen zelf kunnen binnen een dag worden gegeven en gedaan. Je kunt ons machtigen om dit voor je te regelen.

  Bekijk theorie aanbod

  Tenslotte:

  Tegenwoordig mag je rijles nemen als je 16 en een half bent en vanaf 17 jaar is er de mogelijkheid tot begeleid rijden met iemand die langer dan 5 jaar zijn/haar rijbewijs heeft en ouder is dan 27 jaar

  Wacht niet langer

  Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

  Bekijk onze tarieven