Contact

Rijschool Voorrang

Voor al je rijlessen in Deventer en omgeving kunt je terecht bij Rijschool Voorrang. Wij bieden een gedegen lespakket met betrouwbare en goed geschoolde instructeurs, zodat je binnen korte tijd veilig en met vertrouwen de weg op kunt. Heb je vragen aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Adres: Elmerinkweg 17, 7421 ES Deventer
mobiel: 06 53 48 69 56
E-mail: info@rijschool-voorrang.nl

  meike nefkens
  meike nefkens
  2023-01-20
  Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
  Enesv2
  Enesv2
  2023-01-15
  Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
  J Konig
  J Konig
  2023-01-13
  Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
  Pien Oude Hengel
  Pien Oude Hengel
  2023-01-13
  Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
  Thijn Kroes
  Thijn Kroes
  2022-12-23
  Top rij instructeur, in één keer gehaald!
  Ruben Nutma
  Ruben Nutma
  2022-12-16
  Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
  Thijmen v leeuwe
  Thijmen v leeuwe
  2022-12-06
  rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
  Daphne Dirkes
  Daphne Dirkes
  2022-11-25
  Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
  Beau Hissink
  Beau Hissink
  2022-11-17
  Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
  Rezan Sevgin
  Rezan Sevgin
  2022-10-31
  Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

  Rijschool Voorrang

  • Betaling in termijnen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten