Contact

Rijschool Voorrang

Voor al je rijlessen in Deventer en omgeving kunt je terecht bij Rijschool Voorrang. Wij bieden een gedegen lespakket met betrouwbare en goed geschoolde instructeurs, zodat je binnen korte tijd veilig en met vertrouwen de weg op kunt. Heb je vragen aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Adres: Elmerinkweg 17, 7421 ES Deventer
mobiel: 06 53 48 69 56
E-mail: info@rijschool-voorrang.nl

  Wessel Viscaal
  Wessel Viscaal
  2022-07-18
  Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
  Nienke Boer de
  Nienke Boer de
  2022-07-15
  Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
  Aziz Kisa
  Aziz Kisa
  2022-07-13
  Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
  Ate Sicco Smit
  Ate Sicco Smit
  2022-07-11
  Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
  Chip Cole
  Chip Cole
  2022-07-07
  Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
  Gianna den Hertog
  Gianna den Hertog
  2022-06-30
  Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
  Shooter eSports
  Shooter eSports
  2022-06-29
  Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
  mirre birahij
  mirre birahij
  2022-06-28
  Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
  Yasmine Karakoc
  Yasmine Karakoc
  2022-06-24
  Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
  M K
  M K
  2022-06-17
  Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

  Rijschool Voorrang

  • Betaling in termijnen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten