Over ons

Rijschool Voorrang in Deventer
Betrouwbaar, gedegen en veilig

Rijschool Voorrang is nu al meer dan 25 jaar actief als rijschool en heeft in Deventer en omstreken een prima naam opgebouwd.

Veiligheid en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. Wij zijn volledig gecertificeerd en erkend door het CBR.

   

Rijschool Voorrang

  • Betaling in termijnen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 10% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Waar werkt Rijschool Voorrang?

Wij geven rijles door heel Overijssel. Ons kantoor is gevestigd in Deventer. Wij halen u op voor de les en zetten u ook weer af op het door u gekozen punt. Een lesuur bij ons bestaat uit een volledig uur van 60 minuten. Wij werken ook ’s-avonds.

Rijschool Voorrang heeft een lescam

Wij werken ook met de zogenaamde lescam. Hierbij wordt de les gefilmd vanuit de auto zodat je later zelf alles op je gemak kunt terug bekijken. Dat heeft vaak positieve reacties omdat je zelf kunt zien waar er iets fout ging. In de praktijk blijkt dat ook ouders vaak ingenomen zijn met deze mogelijkheid omdat ze als het ware mee kunnen kijken met de les en de kwaliteit van de lessen zelf kunnen beoordelen.

Lees meer

En tenslotte:

Wij werken graag met actiepakketten, waarbij wij iedere drie maanden een nieuwe actie introduceren. De acties kunnen te maken hebben met speciale lessen of extra toetsen die geheel voor onze rekening zijn.

Rijschool Voorrang
Leer de situaties in te schatten om ongelukken te voorkomen

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Rijles pakketen