Over ons

Rijschool Voorrang in Deventer
Betrouwbaar, gedegen en veilig

Rijschool Voorrang is nu al meer dan 25 jaar actief als rijschool en heeft in Deventer en omstreken een prima naam opgebouwd.

Veiligheid en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. Wij zijn volledig gecertificeerd en erkend door het CBR.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Betaling in termijnen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Waar werkt Rijschool Voorrang?

Wij geven rijles door heel Overijssel. Ons kantoor is gevestigd in Deventer. Wij halen u op voor de les en zetten u ook weer af op het door u gekozen punt. Een lesuur bij ons bestaat uit een volledig uur van 60 minuten. Wij werken ook ’s-avonds.

Rijschool Voorrang heeft een lescam

Wij werken ook met de zogenaamde lescam. Hierbij wordt de les gefilmd vanuit de auto zodat je later zelf alles op je gemak kunt terug bekijken. Dat heeft vaak positieve reacties omdat je zelf kunt zien waar er iets fout ging. In de praktijk blijkt dat ook ouders vaak ingenomen zijn met deze mogelijkheid omdat ze als het ware mee kunnen kijken met de les en de kwaliteit van de lessen zelf kunnen beoordelen.

Lees meer

En tenslotte:

Wij werken graag met actiepakketten, waarbij wij iedere drie maanden een nieuwe actie introduceren. De acties kunnen te maken hebben met speciale lessen of extra toetsen die geheel voor onze rekening zijn.

Rijschool Voorrang
Leer de situaties in te schatten om ongelukken te voorkomen

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Rijles pakketen