Over ons

Rijschool Voorrang in Deventer
Betrouwbaar, gedegen en veilig

Rijschool Voorrang is nu al meer dan 25 jaar actief als rijschool en heeft in Deventer en omstreken een prima naam opgebouwd.

Veiligheid en klantvriendelijkheid staan bij ons altijd voorop. Wij zijn volledig gecertificeerd en erkend door het CBR.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Betaling in termijnen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Waar werkt Rijschool Voorrang?

Wij geven rijles door heel Overijssel. Ons kantoor is gevestigd in Deventer. Wij halen u op voor de les en zetten u ook weer af op het door u gekozen punt. Een lesuur bij ons bestaat uit een volledig uur van 60 minuten. Wij werken ook ’s-avonds.

Rijschool Voorrang heeft een lescam

Wij werken ook met de zogenaamde lescam. Hierbij wordt de les gefilmd vanuit de auto zodat je later zelf alles op je gemak kunt terug bekijken. Dat heeft vaak positieve reacties omdat je zelf kunt zien waar er iets fout ging. In de praktijk blijkt dat ook ouders vaak ingenomen zijn met deze mogelijkheid omdat ze als het ware mee kunnen kijken met de les en de kwaliteit van de lessen zelf kunnen beoordelen.

Lees meer

En tenslotte:

Wij werken graag met actiepakketten, waarbij wij iedere drie maanden een nieuwe actie introduceren. De acties kunnen te maken hebben met speciale lessen of extra toetsen die geheel voor onze rekening zijn.

Rijschool Voorrang
Leer de situaties in te schatten om ongelukken te voorkomen

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Rijles pakketen