Rijschool Wilp

Autorijschool Voorrang in Wilp

Even op stap zonder je ouders, partner of oudere broer/zus lief aan te kijken

Om een rijbewijs te bemachtigen is het van belang om over bepaalde vaardigheden te beschikken. Die vaardigheden ontwikkel je niet alleen door de verkeersregels te kennen, maar ook door je te richten op de praktijk. De ervaren instructeurs bij Rijschool Voorrang in Wilp hebben handige tips en methoden voor jou op maat.

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Maak een afspraak
Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang in Wilp

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist jij dat Rijschool Voorrang in Wilp meer biedt dan een volwaardig rijbewijs B?

Wil jij dat wij alle examens voor jou aanvragen?

 1. Log door middel van je DigiD in op mijn.cbr.nl;
 2. Klik op ‘Opleider machtigen’;
 3. Zoek de gewenste categorie en vul je e-mailadres in;
 4. Selecteer wat jij wilt reserveren;
 5. Zoek ‘Rijschool Voorrang’ via het CBR-registratienummer of via naam en plaats;
 6. Ga akkoord met de machtigingsvoorwaarden en examenvoorwaarden;
 7. Klik op ‘Ga verder’;
 8. Controleer alle gegevens en klik op ‘Machtigen’ als alles klopt.

Nadat je alle stappen hebt doorlopen, ontvangen wij beiden een bevestigingsmail. Na de bevestigingsmail gaan wij voor jou aan de slag. Als er een examendatum is gepland is het niet eenvoudig om dit te wijzigen. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen is het van belang dat jij vooraf aangeeft wanneer het voor jou het beste uitkomt om een examen af te leggen.

Een gezondheidsverklaring is verplicht

Voordat je het praktijkexamen aflegt moet er een gezondheidsverklaring verstrekt worden. Om een voertuig veilig te kunnen besturen moet je zowel lichamelijk als geestelijk gezond zijn. Er zijn situaties waarbij je een rij-test moet doen bij het CBR of waarbij je een specialist moet bezoeken. Dit kost helaas veel tijd. Houdt hier dus rekening mee. Voor je gezondheidsverklaring moet je ook weer op de website van CBR zijn en log je in met je DigiD.

Heb je vragen over de prijzen of pakketten?

Er staan een aantal basispakketten op de website. Voldoet het niet aan jouw wens? Bel Rijschool Voorrang in Wilp, wij helpen jou graag verder.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen