Rijschool Twello

De weg ligt voor je open met Rijschool Voorrang in Twello

Het behalen van je rijbewijs is als een deur naar vrijheid, plezier en onafhankelijkheid. Nu kun je gaan en staan waar je wilt, in je eigen tempo vertrekken en je reis plannen, of sneller op je werk komen. Maar autorijden kun je niet zomaar en wij willen je graag helpen om een veilige weggebruiker te worden zodat je ook daadwerkelijk ten volle kunt genieten van de vele voordelen die autorijden met zich meebrengt. Woon je in of rondom Twello en zoek je een betrouwbare rijschool die je snel en vakkundig opleidt, dan ben je bij Rijschool Voorrang van harte welkom.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang voor Twello?

  • Reeds 25 jaar ervaring met een grote, tevreden klantenkring

  • Snel en goed voorbereid naar het theorie- en het rijexamen

  • Klantgericht. Jouw noden staan voorop

  • CBR erkend

Rijschool Voorrang in Twello doet meer

Je kunt bij ons rekenen op een tussentijdse toets zodat je goed weet hoe ver je al bent. Verder werken we met een lescam waardoor je later goed kunt bekijken wat je goed en fout doet en anderen mee kunnen kijken. Op je vorderingenkaart kun je je vooruitgang markeren. Je kunt bij ons ook een spoedcursus of opfriscursus volgen.

Maar ik heb faalangst

Dat komt veel vaker voor dan je denkt. Tijdens de les rijd je als een pro maar dan, tijdens het examen, klap je dicht en maak je de meest elementaire fouten. Dus wéér gezakt. Dat kan natuurlijk niet, maar geen paniek. Bij Rijschool Voorrang zijn we goed opgeleid om je zo te begeleiden dat je ook tijdens het examen vol vertrouwen achter het stuur komt te zitten en deze laatste horde naar de vrijheid zonder problemen kunt nemen.

Dat geldt trouwens ook voor mensen die te maken hebben met ADHD, Dyslexie of Autisme. Na een positieve doktersverklaring gaan we vol goede moed beginnen en helpen we je graag verder.

Lees hier meer

Tenslotte:

Je krijgt altijd les in een moderne auto, waarbij we aandacht besteden aan de nieuwste rijhulpsystemen. Gaat het jou om een motorrijbewijs of om een rijbewijs voor een automaat, dan kun je ook bij ons terecht. Een lesuur bij ons is ook daadwerkelijk een uur.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in de prijzen, dan verwijzen we je naar onze prijzenpagina.

Lees hier meer

Bij Rijschool Voorrang voor Twello veilig op de weg
Rijden alsof je iedereen op de weg persoonlijk kent.