Rijschool Twello

De weg ligt voor je open met Rijschool Voorrang in Twello

Het behalen van je rijbewijs is als een deur naar vrijheid, plezier en onafhankelijkheid. Nu kun je gaan en staan waar je wilt, in je eigen tempo vertrekken en je reis plannen, of sneller op je werk komen. Maar autorijden kun je niet zomaar en wij willen je graag helpen om een veilige weggebruiker te worden zodat je ook daadwerkelijk ten volle kunt genieten van de vele voordelen die autorijden met zich meebrengt. Woon je in of rondom Twello en zoek je een betrouwbare rijschool die je snel en vakkundig opleidt, dan ben je bij Rijschool Voorrang van harte welkom.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang voor Twello?

  • Reeds 25 jaar ervaring met een grote, tevreden klantenkring

  • Snel en goed voorbereid naar het theorie- en het rijexamen

  • Klantgericht. Jouw noden staan voorop

  • CBR erkend

Rijschool Voorrang in Twello doet meer

Je kunt bij ons rekenen op een tussentijdse toets zodat je goed weet hoe ver je al bent. Verder werken we met een lescam waardoor je later goed kunt bekijken wat je goed en fout doet en anderen mee kunnen kijken. Op je vorderingenkaart kun je je vooruitgang markeren. Je kunt bij ons ook een spoedcursus of opfriscursus volgen.

Maar ik heb faalangst

Dat komt veel vaker voor dan je denkt. Tijdens de les rijd je als een pro maar dan, tijdens het examen, klap je dicht en maak je de meest elementaire fouten. Dus wéér gezakt. Dat kan natuurlijk niet, maar geen paniek. Bij Rijschool Voorrang zijn we goed opgeleid om je zo te begeleiden dat je ook tijdens het examen vol vertrouwen achter het stuur komt te zitten en deze laatste horde naar de vrijheid zonder problemen kunt nemen.

Dat geldt trouwens ook voor mensen die te maken hebben met ADHD, Dyslexie of Autisme. Na een positieve doktersverklaring gaan we vol goede moed beginnen en helpen we je graag verder.

Lees hier meer

Tenslotte:

Je krijgt altijd les in een moderne auto, waarbij we aandacht besteden aan de nieuwste rijhulpsystemen. Gaat het jou om een motorrijbewijs of om een rijbewijs voor een automaat, dan kun je ook bij ons terecht. Een lesuur bij ons is ook daadwerkelijk een uur.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in de prijzen, dan verwijzen we je naar onze prijzenpagina.

Lees hier meer

Bij Rijschool Voorrang voor Twello veilig op de weg
Rijden alsof je iedereen op de weg persoonlijk kent.