Rijschool Twello

De weg ligt voor je open met Rijschool Voorrang in Twello

Het behalen van je rijbewijs is als een deur naar vrijheid, plezier en onafhankelijkheid. Nu kun je gaan en staan waar je wilt, in je eigen tempo vertrekken en je reis plannen, of sneller op je werk komen. Maar autorijden kun je niet zomaar en wij willen je graag helpen om een veilige weggebruiker te worden zodat je ook daadwerkelijk ten volle kunt genieten van de vele voordelen die autorijden met zich meebrengt. Woon je in of rondom Twello en zoek je een betrouwbare rijschool die je snel en vakkundig opleidt, dan ben je bij Rijschool Voorrang van harte welkom.

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang voor Twello?

  • Reeds 25 jaar ervaring met een grote, tevreden klantenkring

  • Snel en goed voorbereid naar het theorie- en het rijexamen

  • Klantgericht. Jouw noden staan voorop

  • CBR erkend

Rijschool Voorrang in Twello doet meer

Je kunt bij ons rekenen op een tussentijdse toets zodat je goed weet hoe ver je al bent. Verder werken we met een lescam waardoor je later goed kunt bekijken wat je goed en fout doet en anderen mee kunnen kijken. Op je vorderingenkaart kun je je vooruitgang markeren. Je kunt bij ons ook een spoedcursus of opfriscursus volgen.

Maar ik heb faalangst

Dat komt veel vaker voor dan je denkt. Tijdens de les rijd je als een pro maar dan, tijdens het examen, klap je dicht en maak je de meest elementaire fouten. Dus wéér gezakt. Dat kan natuurlijk niet, maar geen paniek. Bij Rijschool Voorrang zijn we goed opgeleid om je zo te begeleiden dat je ook tijdens het examen vol vertrouwen achter het stuur komt te zitten en deze laatste horde naar de vrijheid zonder problemen kunt nemen.

Dat geldt trouwens ook voor mensen die te maken hebben met ADHD, Dyslexie of Autisme. Na een positieve doktersverklaring gaan we vol goede moed beginnen en helpen we je graag verder.

Lees hier meer

Tenslotte:

Je krijgt altijd les in een moderne auto, waarbij we aandacht besteden aan de nieuwste rijhulpsystemen. Gaat het jou om een motorrijbewijs of om een rijbewijs voor een automaat, dan kun je ook bij ons terecht. Een lesuur bij ons is ook daadwerkelijk een uur.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in de prijzen, dan verwijzen we je naar onze prijzenpagina.

Lees hier meer

Bij Rijschool Voorrang voor Twello veilig op de weg
Rijden alsof je iedereen op de weg persoonlijk kent.