Rijschool Terwolde

Snel en veilig naar je rijbewijs met Rijschool voorrang in Terwolde

Ruim 25 jaar is Rijschool Voorrang gevestigd in de regio Overijssel. Een rijschool met een pakket op maat, hoog slagingspercentage en tevreden klantenkring. Woon jij in de regio Overijssel en ben jij op zoek naar de snelste en veiligste route naar je rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool Voorrang in Terwolde op het juiste adres. Ontwikkel je rijvaardigheid in de dagelijkse praktijk. Maar hoe doe je dat? De ervaren instructeurs laten je zien hoe jij dit het beste kunt doen.

Rijschool voorrang in Diepeveen
Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang in Terwolde

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist je dat Rijschool Voorrang in Terwolde ook theorielessen aanbiedt?

Om je rijbewijs te bemachtigen is het van belang dat jij je theorie-examen behaald. Helaas is het niet mogelijk om hieraan te ontkomen. Rijschool Voorrang in Terwolde helpt jou graag met het voorbereiden op je theorie-examen. Een goed begin is het halve werk.

Lees meer hierover

Wil jij je theorie-examen in 1 dag halen? Dat is mogelijk!

Je kunt je examen zelf aanvragen. Wil je liever dat wij dit voor jou doen? Dan ontvangen wij graag een machtiging van jou. Het is erg druk bij CBR. Dit houdt in dat er enkele weken tussen de aanvraag en het daadwerkelijke examen kunnen zitten.

Rijschool Voorrang in Terwolde heeft een pakket waarbij je ’s ochtends oefent en ’s middags het examen aflegt. Hoe handig is dat? Je bent dan in 1 dag klaar met het theorie-examen. Het is wel raadzaam om eerder te beginnen met leren. Wacht niet tot de laatste dag, kom goed voorbereid zodat je alles kunt vragen tijdens de cursus. Het leermateriaal is inbegrepen.

Veelgestelde vragen bij Rijschool Voorrang

 • Voel jij je niet zeker achter het stuur?
  Dat is geen probleem, Rijschool Voorrang in Terwolde heeft een opfriscursus. Met behulp van een opfriscursus trainen wij jouw vaardigheden zodat je met volle vertrouwen achter je stuur gaat zitten.

 • Een spoedcursus is mogelijk.
  Wij adviseren een proefrit te boeken, zodat wij jouw competenties kunnen beoordelen en realistisch kunnen adviseren. Er wordt vervolgens een pakket op maat samengesteld die aansluit op jouw wensen.

 • Wat als je lessen over hebt?
  Dit komt regelmatig voor. De lessen die je over hebt, omdat de instructeur heeft besloten dat je eerder op kunt voor je praktijkexamen, worden niet in rekening gebracht.

 • Is er ook studentenkorting? 
  Bof jij even, want je krijgt tot wel 5% studentenkorting op je pakket.

 • Zijn er ook acties voor cursisten die geen student zijn?
  Ook voor cursisten die geen student zijn hebben wij om de drie maanden acties in het leven geroepen.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen