Rijschool Terwolde

Snel en veilig naar je rijbewijs met Rijschool voorrang in Terwolde

Ruim 25 jaar is Rijschool Voorrang gevestigd in de regio Overijssel. Een rijschool met een pakket op maat, hoog slagingspercentage en tevreden klantenkring. Woon jij in de regio Overijssel en ben jij op zoek naar de snelste en veiligste route naar je rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool Voorrang in Terwolde op het juiste adres. Ontwikkel je rijvaardigheid in de dagelijkse praktijk. Maar hoe doe je dat? De ervaren instructeurs laten je zien hoe jij dit het beste kunt doen.

Rijschool voorrang in Diepeveen
meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang in Terwolde

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist je dat Rijschool Voorrang in Terwolde ook theorielessen aanbiedt?

Om je rijbewijs te bemachtigen is het van belang dat jij je theorie-examen behaald. Helaas is het niet mogelijk om hieraan te ontkomen. Rijschool Voorrang in Terwolde helpt jou graag met het voorbereiden op je theorie-examen. Een goed begin is het halve werk.

Lees meer hierover

Wil jij je theorie-examen in 1 dag halen? Dat is mogelijk!

Je kunt je examen zelf aanvragen. Wil je liever dat wij dit voor jou doen? Dan ontvangen wij graag een machtiging van jou. Het is erg druk bij CBR. Dit houdt in dat er enkele weken tussen de aanvraag en het daadwerkelijke examen kunnen zitten.

Rijschool Voorrang in Terwolde heeft een pakket waarbij je ’s ochtends oefent en ’s middags het examen aflegt. Hoe handig is dat? Je bent dan in 1 dag klaar met het theorie-examen. Het is wel raadzaam om eerder te beginnen met leren. Wacht niet tot de laatste dag, kom goed voorbereid zodat je alles kunt vragen tijdens de cursus. Het leermateriaal is inbegrepen.

Veelgestelde vragen bij Rijschool Voorrang

 • Voel jij je niet zeker achter het stuur?
  Dat is geen probleem, Rijschool Voorrang in Terwolde heeft een opfriscursus. Met behulp van een opfriscursus trainen wij jouw vaardigheden zodat je met volle vertrouwen achter je stuur gaat zitten.

 • Een spoedcursus is mogelijk.
  Wij adviseren een proefrit te boeken, zodat wij jouw competenties kunnen beoordelen en realistisch kunnen adviseren. Er wordt vervolgens een pakket op maat samengesteld die aansluit op jouw wensen.

 • Wat als je lessen over hebt?
  Dit komt regelmatig voor. De lessen die je over hebt, omdat de instructeur heeft besloten dat je eerder op kunt voor je praktijkexamen, worden niet in rekening gebracht.

 • Is er ook studentenkorting? 
  Bof jij even, want je krijgt tot wel 5% studentenkorting op je pakket.

 • Zijn er ook acties voor cursisten die geen student zijn?
  Ook voor cursisten die geen student zijn hebben wij om de drie maanden acties in het leven geroepen.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen