Rijschool Terwolde

Snel en veilig naar je rijbewijs met Rijschool voorrang in Terwolde

Ruim 25 jaar is Rijschool Voorrang gevestigd in de regio Overijssel. Een rijschool met een pakket op maat, hoog slagingspercentage en tevreden klantenkring. Woon jij in de regio Overijssel en ben jij op zoek naar de snelste en veiligste route naar je rijbewijs? Dan ben je bij Rijschool Voorrang in Terwolde op het juiste adres. Ontwikkel je rijvaardigheid in de dagelijkse praktijk. Maar hoe doe je dat? De ervaren instructeurs laten je zien hoe jij dit het beste kunt doen.

Rijschool voorrang in Diepeveen
Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang in Terwolde

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist je dat Rijschool Voorrang in Terwolde ook theorielessen aanbiedt?

Om je rijbewijs te bemachtigen is het van belang dat jij je theorie-examen behaald. Helaas is het niet mogelijk om hieraan te ontkomen. Rijschool Voorrang in Terwolde helpt jou graag met het voorbereiden op je theorie-examen. Een goed begin is het halve werk.

Lees meer hierover

Wil jij je theorie-examen in 1 dag halen? Dat is mogelijk!

Je kunt je examen zelf aanvragen. Wil je liever dat wij dit voor jou doen? Dan ontvangen wij graag een machtiging van jou. Het is erg druk bij CBR. Dit houdt in dat er enkele weken tussen de aanvraag en het daadwerkelijke examen kunnen zitten.

Rijschool Voorrang in Terwolde heeft een pakket waarbij je ’s ochtends oefent en ’s middags het examen aflegt. Hoe handig is dat? Je bent dan in 1 dag klaar met het theorie-examen. Het is wel raadzaam om eerder te beginnen met leren. Wacht niet tot de laatste dag, kom goed voorbereid zodat je alles kunt vragen tijdens de cursus. Het leermateriaal is inbegrepen.

Veelgestelde vragen bij Rijschool Voorrang

 • Voel jij je niet zeker achter het stuur?
  Dat is geen probleem, Rijschool Voorrang in Terwolde heeft een opfriscursus. Met behulp van een opfriscursus trainen wij jouw vaardigheden zodat je met volle vertrouwen achter je stuur gaat zitten.

 • Een spoedcursus is mogelijk.
  Wij adviseren een proefrit te boeken, zodat wij jouw competenties kunnen beoordelen en realistisch kunnen adviseren. Er wordt vervolgens een pakket op maat samengesteld die aansluit op jouw wensen.

 • Wat als je lessen over hebt?
  Dit komt regelmatig voor. De lessen die je over hebt, omdat de instructeur heeft besloten dat je eerder op kunt voor je praktijkexamen, worden niet in rekening gebracht.

 • Is er ook studentenkorting? 
  Bof jij even, want je krijgt tot wel 5% studentenkorting op je pakket.

 • Zijn er ook acties voor cursisten die geen student zijn?
  Ook voor cursisten die geen student zijn hebben wij om de drie maanden acties in het leven geroepen.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen