Rijschool Schalkhaar

Autorijschool Voorrang in Schalkhaar:

Snel en veilig naar je examen

Het beginnen met autorijden is voor velen zoiets als het bereiken van een mijlpaal. Niet langer afhankelijk van ouders, de bus, de trein of het weer. Zelf kunnen bepalen wanneer je vertrekt en de vrijheid hebben om te gaan en te rijden waar je maar wilt. Wie wil dat nu niet? Maar met nieuwe mogelijkheden komen ook nieuwe verantwoordelijkheden en die zijn bij het autorijden niet te onderschatten. Autorijden kan soms een gevaarlijke onderneming zijn waar je ook anderen bij betrekt. Rijschool Voorrang in Schalkhaar wil je daarom graag een stevige helpende hand bieden zodat jij vol vertrouwen veilig kunt genieten van de vele voordelen die een rijbewijs met zich meebrengt.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang in Schalkhaar?

 • Uitgebreid aandacht voor veiligheid op de weg

 • Ervaren en goed opgeleide instructeurs

 • Moderne auto met de laatste randapparatuur

 • Keuze uit vele lespakketten

 • Persoonlijke begeleiding

Hoe werkt het bij Rijschool Voorrang in Schalkhaar?

Doorgaans is het verstandig om eerst een proefles te nemen, zodat de instructeur je in goed overleg het lespakket kan aanraden dat bij je past. Het kan voorkomen dat je eerder klaar  bent voor je examen en je een aantal lessen niet nodig hebt. Geen probleem. Alles wat je niet nodig hebt wordt ook niet berekend. Doorgaans kun je je theorie-examen binnen een dag halen, waarbij we graag de aantekening maken dat het verstandig is om naast onze cursus ook zelf de tijd te nemen het theorieboek goed door te nemen. Onderschat de theorie niet en voorkom teleurstellingen.

Wist je dat:

 •  Je bij Rijschool Voorrang in Schalkhaar
  ook terecht kunt voor een automaat- of motorrijbewijs?

 • Wij elke 3 maanden een voordeel actie houden?

 • Rijschool voorrang heeft reeds 25 jaar ervaring hebben op dit gebied?

 • Wij met een lescam en een vorderingenkaart werken?

 • Dat wij CBR erkend zijn?

Meer weten?

Neem contact met ons op. Je bent bij ons van harte welkom. Voor een overzicht van de prijzen verwijzen we je naar de prijzenpagina

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs