Rijschool Schalkhaar

Autorijschool Voorrang in Schalkhaar:

Snel en veilig naar je examen

Het beginnen met autorijden is voor velen zoiets als het bereiken van een mijlpaal. Niet langer afhankelijk van ouders, de bus, de trein of het weer. Zelf kunnen bepalen wanneer je vertrekt en de vrijheid hebben om te gaan en te rijden waar je maar wilt. Wie wil dat nu niet? Maar met nieuwe mogelijkheden komen ook nieuwe verantwoordelijkheden en die zijn bij het autorijden niet te onderschatten. Autorijden kan soms een gevaarlijke onderneming zijn waar je ook anderen bij betrekt. Rijschool Voorrang in Schalkhaar wil je daarom graag een stevige helpende hand bieden zodat jij vol vertrouwen veilig kunt genieten van de vele voordelen die een rijbewijs met zich meebrengt.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang in Schalkhaar?

 • Uitgebreid aandacht voor veiligheid op de weg

 • Ervaren en goed opgeleide instructeurs

 • Moderne auto met de laatste randapparatuur

 • Keuze uit vele lespakketten

 • Persoonlijke begeleiding

Hoe werkt het bij Rijschool Voorrang in Schalkhaar?

Doorgaans is het verstandig om eerst een proefles te nemen, zodat de instructeur je in goed overleg het lespakket kan aanraden dat bij je past. Het kan voorkomen dat je eerder klaar  bent voor je examen en je een aantal lessen niet nodig hebt. Geen probleem. Alles wat je niet nodig hebt wordt ook niet berekend. Doorgaans kun je je theorie-examen binnen een dag halen, waarbij we graag de aantekening maken dat het verstandig is om naast onze cursus ook zelf de tijd te nemen het theorieboek goed door te nemen. Onderschat de theorie niet en voorkom teleurstellingen.

Wist je dat:

 •  Je bij Rijschool Voorrang in Schalkhaar
  ook terecht kunt voor een automaat- of motorrijbewijs?

 • Wij elke 3 maanden een voordeel actie houden?

 • Rijschool voorrang heeft reeds 25 jaar ervaring hebben op dit gebied?

 • Wij met een lescam en een vorderingenkaart werken?

 • Dat wij CBR erkend zijn?

Meer weten?

Neem contact met ons op. Je bent bij ons van harte welkom. Voor een overzicht van de prijzen verwijzen we je naar de prijzenpagina

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs