Rijschool Schalkhaar

Autorijschool Voorrang in Schalkhaar:

Snel en veilig naar je examen

Het beginnen met autorijden is voor velen zoiets als het bereiken van een mijlpaal. Niet langer afhankelijk van ouders, de bus, de trein of het weer. Zelf kunnen bepalen wanneer je vertrekt en de vrijheid hebben om te gaan en te rijden waar je maar wilt. Wie wil dat nu niet? Maar met nieuwe mogelijkheden komen ook nieuwe verantwoordelijkheden en die zijn bij het autorijden niet te onderschatten. Autorijden kan soms een gevaarlijke onderneming zijn waar je ook anderen bij betrekt. Rijschool Voorrang in Schalkhaar wil je daarom graag een stevige helpende hand bieden zodat jij vol vertrouwen veilig kunt genieten van de vele voordelen die een rijbewijs met zich meebrengt.

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang in Schalkhaar?

 • Uitgebreid aandacht voor veiligheid op de weg

 • Ervaren en goed opgeleide instructeurs

 • Moderne auto met de laatste randapparatuur

 • Keuze uit vele lespakketten

 • Persoonlijke begeleiding

Hoe werkt het bij Rijschool Voorrang in Schalkhaar?

Doorgaans is het verstandig om eerst een proefles te nemen, zodat de instructeur je in goed overleg het lespakket kan aanraden dat bij je past. Het kan voorkomen dat je eerder klaar  bent voor je examen en je een aantal lessen niet nodig hebt. Geen probleem. Alles wat je niet nodig hebt wordt ook niet berekend. Doorgaans kun je je theorie-examen binnen een dag halen, waarbij we graag de aantekening maken dat het verstandig is om naast onze cursus ook zelf de tijd te nemen het theorieboek goed door te nemen. Onderschat de theorie niet en voorkom teleurstellingen.

Wist je dat:

 •  Je bij Rijschool Voorrang in Schalkhaar
  ook terecht kunt voor een automaat- of motorrijbewijs?

 • Wij elke 3 maanden een voordeel actie houden?

 • Rijschool voorrang heeft reeds 25 jaar ervaring hebben op dit gebied?

 • Wij met een lescam en een vorderingenkaart werken?

 • Dat wij CBR erkend zijn?

Meer weten?

Neem contact met ons op. Je bent bij ons van harte welkom. Voor een overzicht van de prijzen verwijzen we je naar de prijzenpagina

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs