Rijschool Raalte

Veilig in het verkeer met Rijschool Voorrang in Raalte

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor autorijlessen in Raalte? Dat kan bij Rijschool Voorrang. Rijvaardigheid is meer dan het kennen van de techniek alleen, maar vraagt ook om discipline, aandacht en een zekere vorm van hoffelijkheid omdat dit zaken zijn die bijdragen tot de veiligheid op de weg. Men zegt weleens dat geduld iets is wat je bewondert in de bestuurder achter je, maar minacht in degene die voor je staat.
Rijschool Voorrang in Raalte wil je graag opleiden tot een bestuurder die vol vertrouwen en met een goed oog voor de veiligheid de weg op kan en zo kan genieten van de vele voordelen die het autorijden te bieden heeft.

Waarom Autorijschool Voorrang in Raalte?

  •  jouw noden en wensen bij ons centraal staan

  • Omdat wij al meer dan 25 jaar in het vak zitten

  • Wij een uitstekende naam hebben opgebouwd

   

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 10% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Volg je rijlessen bij Rijschool Voorrang

Bij ons krijg je les in een moderne auto en word je vertrouwd gemaakt met de laatste technieken op het gebied van rijhulptechnieken (O.a. Cruise control) Ook het volgen van een spoedcursus of een opfriscursus behoort tot de mogelijkheden. Zodoende bieden we een groot assortiment lespakketten aan. Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste pakket is stellen we eerst een proefles voor.

Veilig de weg op

Soms is het gevaarlijkste deel van de auto de bestuurder zelf. Dat zou eigenlijk niet mogen en daarom staat de veiligheid bij Rijschool Voorrang in Raalte voorop. Veiligheid betekent in veel gevallen, begrijpen wat defensief rijden inhoudt en dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijopleiding.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs