Rijschool Raalte

Veilig in het verkeer met Rijschool Voorrang in Raalte

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor autorijlessen in Raalte? Dat kan bij Rijschool Voorrang. Rijvaardigheid is meer dan het kennen van de techniek alleen, maar vraagt ook om discipline, aandacht en een zekere vorm van hoffelijkheid omdat dit zaken zijn die bijdragen tot de veiligheid op de weg. Men zegt weleens dat geduld iets is wat je bewondert in de bestuurder achter je, maar minacht in degene die voor je staat.
Rijschool Voorrang in Raalte wil je graag opleiden tot een bestuurder die vol vertrouwen en met een goed oog voor de veiligheid de weg op kan en zo kan genieten van de vele voordelen die het autorijden te bieden heeft.

Waarom Autorijschool Voorrang in Raalte?

  •  jouw noden en wensen bij ons centraal staan

  • Omdat wij al meer dan 25 jaar in het vak zitten

  • Wij een uitstekende naam hebben opgebouwd

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Volg je rijlessen bij Rijschool Voorrang

Bij ons krijg je les in een moderne auto en word je vertrouwd gemaakt met de laatste technieken op het gebied van rijhulptechnieken (O.a. Cruise control) Ook het volgen van een spoedcursus of een opfriscursus behoort tot de mogelijkheden. Zodoende bieden we een groot assortiment lespakketten aan. Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste pakket is stellen we eerst een proefles voor.

Veilig de weg op

Soms is het gevaarlijkste deel van de auto de bestuurder zelf. Dat zou eigenlijk niet mogen en daarom staat de veiligheid bij Rijschool Voorrang in Raalte voorop. Veiligheid betekent in veel gevallen, begrijpen wat defensief rijden inhoudt en dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijopleiding.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs