Rijschool Raalte

Veilig in het verkeer met Rijschool Voorrang in Raalte

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor autorijlessen in Raalte? Dat kan bij Rijschool Voorrang. Rijvaardigheid is meer dan het kennen van de techniek alleen, maar vraagt ook om discipline, aandacht en een zekere vorm van hoffelijkheid omdat dit zaken zijn die bijdragen tot de veiligheid op de weg. Men zegt weleens dat geduld iets is wat je bewondert in de bestuurder achter je, maar minacht in degene die voor je staat.
Rijschool Voorrang in Raalte wil je graag opleiden tot een bestuurder die vol vertrouwen en met een goed oog voor de veiligheid de weg op kan en zo kan genieten van de vele voordelen die het autorijden te bieden heeft.

Waarom Autorijschool Voorrang in Raalte?

  •  jouw noden en wensen bij ons centraal staan

  • Omdat wij al meer dan 25 jaar in het vak zitten

  • Wij een uitstekende naam hebben opgebouwd

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Volg je rijlessen bij Rijschool Voorrang

Bij ons krijg je les in een moderne auto en word je vertrouwd gemaakt met de laatste technieken op het gebied van rijhulptechnieken (O.a. Cruise control) Ook het volgen van een spoedcursus of een opfriscursus behoort tot de mogelijkheden. Zodoende bieden we een groot assortiment lespakketten aan. Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste pakket is stellen we eerst een proefles voor.

Veilig de weg op

Soms is het gevaarlijkste deel van de auto de bestuurder zelf. Dat zou eigenlijk niet mogen en daarom staat de veiligheid bij Rijschool Voorrang in Raalte voorop. Veiligheid betekent in veel gevallen, begrijpen wat defensief rijden inhoudt en dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijopleiding.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs