Rijschool Raalte

Veilig in het verkeer met Rijschool Voorrang in Raalte

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor autorijlessen in Raalte? Dat kan bij Rijschool Voorrang. Rijvaardigheid is meer dan het kennen van de techniek alleen, maar vraagt ook om discipline, aandacht en een zekere vorm van hoffelijkheid omdat dit zaken zijn die bijdragen tot de veiligheid op de weg. Men zegt weleens dat geduld iets is wat je bewondert in de bestuurder achter je, maar minacht in degene die voor je staat.
Rijschool Voorrang in Raalte wil je graag opleiden tot een bestuurder die vol vertrouwen en met een goed oog voor de veiligheid de weg op kan en zo kan genieten van de vele voordelen die het autorijden te bieden heeft.

Waarom Autorijschool Voorrang in Raalte?

  • ¬†jouw noden en wensen bij ons centraal staan

  • Omdat wij al meer dan 25 jaar in het vak zitten

  • Wij een uitstekende naam hebben opgebouwd

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Volg je rijlessen bij Rijschool Voorrang

Bij ons krijg je les in een moderne auto en word je vertrouwd gemaakt met de laatste technieken op het gebied van rijhulptechnieken (O.a. Cruise control) Ook het volgen van een spoedcursus of een opfriscursus behoort tot de mogelijkheden. Zodoende bieden we een groot assortiment lespakketten aan. Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste pakket is stellen we eerst een proefles voor.

Veilig de weg op

Soms is het gevaarlijkste deel van de auto de bestuurder zelf. Dat zou eigenlijk niet mogen en daarom staat de veiligheid bij Rijschool Voorrang in Raalte voorop. Veiligheid betekent in veel gevallen, begrijpen wat defensief rijden inhoudt en dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijopleiding.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs