Rijschool Lettele

Rijschool voorrang in Lettele helpt je snel en correct de weg op.

Iedereen wil zo snel mogelijk de weg op, jij toch ook? 

Het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Rijschool Voorrang in Lettele. Je kunt dan binnen enkele weken een examen afleggen. Dit vraagt veel inspanning en tijd. Maar ook in geval van een spoedcursus adviseren wij u allereerst een proefrit te plannen. Zo kunnen de ervaren instructeurs beoordelen of dit wel verstandig is in jouw geval. In de meeste gevallen is dit mogelijk, maar er zijn ook situaties waarbij wij een ander pakket adviseren om de vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Maak een afspraak
meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang in Lettele

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wat heb je liever: Automaat of handbak? Bij Rijschool voorrang in Lette is beide mogelijk.

Heb je moeite met het schakelen, is er een medische reden of een lichamelijke beperking? Dan helpen wij jou graag verder in een automaat, dat is een voertuig waarbij je geen koppelingspedaal hebt. Het weerhoudt jou niet om je rijbewijs te halen. Er is wel een voorwaarde, namelijk dat je na het behalen van je rijbewijs B met code 78 alleen in voertuigen mag rijden waarbij er een automatische versnellingsbak is. Wil je later toch overstappen naar een volwaardig rijbewijs B? Dat kan. Goed nieuws! Je hoeft je theorie-examen niet over te doen.

Ben je in het bezit van een volwaardig rijbewijs B? Dan mag je in zowel een automaat als handgeschakelde voertuig rijden.

Veilig naar je rijbewijs met Rijschool Voorrang in Lettele

Automaat of niet, alles is mogelijk bij Rijschool Voorrang in Lettele. Veiligheid staat voorop en daar leiden wij je graag voor op. Veiligheid is namelijk geen competentie je automatisch hebt. Wij zorgen ervoor dat je een betrouwbare bestuurder wordt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Rijschool Voorrang in Lettele gebruikt een lescam

Ben jij heel vergeetachtig of vind je het fijn om de lessen terug te kijken? Dan is dit iets voor jou. Rijschool Voorrang in Lettele werkt met een lescam zodat je kunt bijhouden en/of kunt terugkijken wat er de vorige keer fout ging tijdens de les. Zo heb je de kans om je beter voor te bereiden op de volgende les.

Meer informatie

Wist je dat Rijschool Voorrang in Lettele een 9,4 scoort?

Rijschool Voorrang in Lettele is inmiddels door 56 klanten beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 en 100% beveelt het ons bedrijf rijschool aan! “Je wordt goed klaargestoomd, het is gezellig, de instructeur is geduldig, er is altijd veel aandacht voor je..” Dit zegt genoeg, vindt jij ook niet?

Goed om te weten:

  • tot wel 5% studentenkorting toegepast wordt;

  • Theorie cursus en het examen afleggen op dezelfde dag;

  • Terugkijken wat er fout ging tijdens de les is mogelijk;

  • Betaal maandelijks af;

  • Standaardpakket of op maat samengesteld, alles is mogelijk.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen