Rijschool Lettele

Rijschool voorrang in Lettele helpt je snel en correct de weg op.

Iedereen wil zo snel mogelijk de weg op, jij toch ook? 

Het is mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Rijschool Voorrang in Lettele. Je kunt dan binnen enkele weken een examen afleggen. Dit vraagt veel inspanning en tijd. Maar ook in geval van een spoedcursus adviseren wij u allereerst een proefrit te plannen. Zo kunnen de ervaren instructeurs beoordelen of dit wel verstandig is in jouw geval. In de meeste gevallen is dit mogelijk, maar er zijn ook situaties waarbij wij een ander pakket adviseren om de vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Maak een afspraak
Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang in Lettele

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wat heb je liever: Automaat of handbak? Bij Rijschool voorrang in Lette is beide mogelijk.

Heb je moeite met het schakelen, is er een medische reden of een lichamelijke beperking? Dan helpen wij jou graag verder in een automaat, dat is een voertuig waarbij je geen koppelingspedaal hebt. Het weerhoudt jou niet om je rijbewijs te halen. Er is wel een voorwaarde, namelijk dat je na het behalen van je rijbewijs B met code 78 alleen in voertuigen mag rijden waarbij er een automatische versnellingsbak is. Wil je later toch overstappen naar een volwaardig rijbewijs B? Dat kan. Goed nieuws! Je hoeft je theorie-examen niet over te doen.

Ben je in het bezit van een volwaardig rijbewijs B? Dan mag je in zowel een automaat als handgeschakelde voertuig rijden.

Veilig naar je rijbewijs met Rijschool Voorrang in Lettele

Automaat of niet, alles is mogelijk bij Rijschool Voorrang in Lettele. Veiligheid staat voorop en daar leiden wij je graag voor op. Veiligheid is namelijk geen competentie je automatisch hebt. Wij zorgen ervoor dat je een betrouwbare bestuurder wordt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Rijschool Voorrang in Lettele gebruikt een lescam

Ben jij heel vergeetachtig of vind je het fijn om de lessen terug te kijken? Dan is dit iets voor jou. Rijschool Voorrang in Lettele werkt met een lescam zodat je kunt bijhouden en/of kunt terugkijken wat er de vorige keer fout ging tijdens de les. Zo heb je de kans om je beter voor te bereiden op de volgende les.

Meer informatie

Wist je dat Rijschool Voorrang in Lettele een 9,4 scoort?

Rijschool Voorrang in Lettele is inmiddels door 56 klanten beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 en 100% beveelt het ons bedrijf rijschool aan! “Je wordt goed klaargestoomd, het is gezellig, de instructeur is geduldig, er is altijd veel aandacht voor je..” Dit zegt genoeg, vindt jij ook niet?

Goed om te weten:

  • tot wel 5% studentenkorting toegepast wordt;

  • Theorie cursus en het examen afleggen op dezelfde dag;

  • Terugkijken wat er fout ging tijdens de les is mogelijk;

  • Betaal maandelijks af;

  • Standaardpakket of op maat samengesteld, alles is mogelijk.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen