Rijschool Gorssel

Betrouwbare rijschool in Gorssel?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Je woont in Gorssel of omstreken en je hebt besloten je rijbewijs te halen. Een goede beslissing, want autorijden brengt heel wat voordelen met zich mee. Maar alles wat van waarde is vereist ook een investering van tijd en aandacht. Een veelgehoorde vraag is dan ook: “Hoe snel kan ik rijden?” Het liefst zou je er vanavond al op uit gaan, de wijde wereld in, maar dat gaat natuurlijk niet. Ook autorijden is een kunst die verworven moet worden, en dan hebben we het vooral over veilig rijden met een goed besef van het juiste weggebruik en met een oog voor iedere verkeerssituatie. Bij ons neem je eerst een proefles zodat wij jou na goed overleg het juiste en meest reële lespakket kunnen aanbieden.

Rijschool Voorrang voor Gorssel

  • Reeds 25 jaar ervaring met een grote en tevreden klantenkring

  • CBR erkend

  • Het belang van defensief rijden

  • Hulp bij faalangst

  • CBR erkend

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wij doen meer

Bij Rijschool Voorrang kun je bij ons ook terecht voor een automaat- of motorrijbewijs. Je krijgt les in een moderne auto en we besteden ook tijd aan de laatste rijhulptechnieken zoals bijvoorbeeld Cruise Control en aanverwante accessoires. Wij werken met een lescam zodat jij of anderen kunnen zien hoe je rijdt, iets wat je helpt bij het verbeteren van je zwakke punten. Je vooruitgang kan worden gemarkeerd op een vorderingenkaart. Tenslotte werken we met een rijschool app zodat je zelf je lessen kunt plannen en bijhouden.

Faalangst of ADHD?

Dat kan lastig zijn, maar is zeker geen onoverkomelijk obstakel. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen ook in dit geval veel voor je betekenen. Laat je niet op je kop zitten door onzekerheid of je gesteldheid. Ook jij kunt vol vertrouwen je examen halen en veilig de weg op.

Lees meer

Prijzen lespakketten

Voor de verschillende mogelijkheden en prijzen verwijzen we je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Rijschool Voorrang voor Gorssel en omgeving:

Veiligheid op de weg is de beste en goedkoopste verzekering.