Rijschool Gorssel

Betrouwbare rijschool in Gorssel?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Je woont in Gorssel of omstreken en je hebt besloten je rijbewijs te halen. Een goede beslissing, want autorijden brengt heel wat voordelen met zich mee. Maar alles wat van waarde is vereist ook een investering van tijd en aandacht. Een veelgehoorde vraag is dan ook: “Hoe snel kan ik rijden?” Het liefst zou je er vanavond al op uit gaan, de wijde wereld in, maar dat gaat natuurlijk niet. Ook autorijden is een kunst die verworven moet worden, en dan hebben we het vooral over veilig rijden met een goed besef van het juiste weggebruik en met een oog voor iedere verkeerssituatie. Bij ons neem je eerst een proefles zodat wij jou na goed overleg het juiste en meest reële lespakket kunnen aanbieden.

Rijschool Voorrang voor Gorssel

  • Reeds 25 jaar ervaring met een grote en tevreden klantenkring

  • CBR erkend

  • Het belang van defensief rijden

  • Hulp bij faalangst

  • CBR erkend

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wij doen meer

Bij Rijschool Voorrang kun je bij ons ook terecht voor een automaat- of motorrijbewijs. Je krijgt les in een moderne auto en we besteden ook tijd aan de laatste rijhulptechnieken zoals bijvoorbeeld Cruise Control en aanverwante accessoires. Wij werken met een lescam zodat jij of anderen kunnen zien hoe je rijdt, iets wat je helpt bij het verbeteren van je zwakke punten. Je vooruitgang kan worden gemarkeerd op een vorderingenkaart. Tenslotte werken we met een rijschool app zodat je zelf je lessen kunt plannen en bijhouden.

Faalangst of ADHD?

Dat kan lastig zijn, maar is zeker geen onoverkomelijk obstakel. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen ook in dit geval veel voor je betekenen. Laat je niet op je kop zitten door onzekerheid of je gesteldheid. Ook jij kunt vol vertrouwen je examen halen en veilig de weg op.

Lees meer

Prijzen lespakketten

Voor de verschillende mogelijkheden en prijzen verwijzen we je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Rijschool Voorrang voor Gorssel en omgeving:

Veiligheid op de weg is de beste en goedkoopste verzekering.