Rijschool Epse

Rijlessen in Epse?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Woon je in of rondom Epse en is de tijd eindelijk aangebroken dat je zelf achter het stuur mag, dan helpt Rijschool Voorrang je graag verder. Wij zijn een ervaren autorijschool met meer dan 25 jaar ervaring en hebben al heel wat mensen veilig de weg op kunnen sturen.
Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste lespakket is, raden we je aan om eerst een proefles te nemen zodat we samen met jou de beste weg naar het examen kunnen uitstippelen. Je theorie-examen kun je doorgaans op dezelfde dag afleggen als de theorie-cursus. Onderschat de theorie echter niet en neem er zelf voldoende tijd voor zodat je zonder problemen kunt slagen.

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom lessen bij Rijschool Voorrang in Colmschate?

* Defensief rijden en veiligheid staan altijd voorop. Na onze rijlessen ken je de regels als je eigen broekzak en beschik je over een veilige rijtechniek. Ook het rijden onder wisselende weersomstandigheden (of rijden in het donker) komt bij ons ruimschoots aan bod.

* Met onze rijlessen oefen je altijd in reële situaties en maken we je stapsgewijs bekend met de veel voorkomende problemen op de weg en leren we je hoe je veilig door het drukke verkeer kunt navigeren. Je zelfvertrouwen groeit met iedere les en je kunt de dag van het examen dan ook met een gerust hart tegemoet zien.

* Regels en voorschriften op de weg veranderen voortdurend. Onze instructeurs zijn goed op de hoogte van alle wetten die met het verkeer te maken hebben en leren je zelfs de kleinste regels nauwgezet.

 

Rijschool Voorrang

  • Altijd in een moderne auto

  • Aandacht voor rijhulpsystemen

  • Ook plaats voor een automaat of motorrijbewijs

  • Hulp bij faalangst

  • CBR erkend

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Rijschool Voorrang voor Epse en omgeving:

Veiligheid op de weg is de beste en goedkoopste verzekering.