Rijschool Epse

Rijlessen in Epse?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Woon je in of rondom Epse en is de tijd eindelijk aangebroken dat je zelf achter het stuur mag, dan helpt Rijschool Voorrang je graag verder. Wij zijn een ervaren autorijschool met meer dan 25 jaar ervaring en hebben al heel wat mensen veilig de weg op kunnen sturen.
Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste lespakket is, raden we je aan om eerst een proefles te nemen zodat we samen met jou de beste weg naar het examen kunnen uitstippelen. Je theorie-examen kun je doorgaans op dezelfde dag afleggen als de theorie-cursus. Onderschat de theorie echter niet en neem er zelf voldoende tijd voor zodat je zonder problemen kunt slagen.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom lessen bij Rijschool Voorrang in Colmschate?

* Defensief rijden en veiligheid staan altijd voorop. Na onze rijlessen ken je de regels als je eigen broekzak en beschik je over een veilige rijtechniek. Ook het rijden onder wisselende weersomstandigheden (of rijden in het donker) komt bij ons ruimschoots aan bod.

* Met onze rijlessen oefen je altijd in reële situaties en maken we je stapsgewijs bekend met de veel voorkomende problemen op de weg en leren we je hoe je veilig door het drukke verkeer kunt navigeren. Je zelfvertrouwen groeit met iedere les en je kunt de dag van het examen dan ook met een gerust hart tegemoet zien.

* Regels en voorschriften op de weg veranderen voortdurend. Onze instructeurs zijn goed op de hoogte van alle wetten die met het verkeer te maken hebben en leren je zelfs de kleinste regels nauwgezet.

 

Rijschool Voorrang

  • Altijd in een moderne auto

  • Aandacht voor rijhulpsystemen

  • Ook plaats voor een automaat of motorrijbewijs

  • Hulp bij faalangst

  • CBR erkend

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Rijschool Voorrang voor Epse en omgeving:

Veiligheid op de weg is de beste en goedkoopste verzekering.