Rijschool Epse

Rijlessen in Epse?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Woon je in of rondom Epse en is de tijd eindelijk aangebroken dat je zelf achter het stuur mag, dan helpt Rijschool Voorrang je graag verder. Wij zijn een ervaren autorijschool met meer dan 25 jaar ervaring en hebben al heel wat mensen veilig de weg op kunnen sturen.
Om te kunnen beoordelen wat voor jou het beste lespakket is, raden we je aan om eerst een proefles te nemen zodat we samen met jou de beste weg naar het examen kunnen uitstippelen. Je theorie-examen kun je doorgaans op dezelfde dag afleggen als de theorie-cursus. Onderschat de theorie echter niet en neem er zelf voldoende tijd voor zodat je zonder problemen kunt slagen.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom lessen bij Rijschool Voorrang in Colmschate?

* Defensief rijden en veiligheid staan altijd voorop. Na onze rijlessen ken je de regels als je eigen broekzak en beschik je over een veilige rijtechniek. Ook het rijden onder wisselende weersomstandigheden (of rijden in het donker) komt bij ons ruimschoots aan bod.

* Met onze rijlessen oefen je altijd in reële situaties en maken we je stapsgewijs bekend met de veel voorkomende problemen op de weg en leren we je hoe je veilig door het drukke verkeer kunt navigeren. Je zelfvertrouwen groeit met iedere les en je kunt de dag van het examen dan ook met een gerust hart tegemoet zien.

* Regels en voorschriften op de weg veranderen voortdurend. Onze instructeurs zijn goed op de hoogte van alle wetten die met het verkeer te maken hebben en leren je zelfs de kleinste regels nauwgezet.

 

Rijschool Voorrang

  • Altijd in een moderne auto

  • Aandacht voor rijhulpsystemen

  • Ook plaats voor een automaat of motorrijbewijs

  • Hulp bij faalangst

  • CBR erkend

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Rijschool Voorrang voor Epse en omgeving:

Veiligheid op de weg is de beste en goedkoopste verzekering.