Rijschool Diepenveen

Rijschool voorrang in Diepenveen helpt je verder.

Jij wilt toch ook op stap zonder afhankelijk te zijn van een ander?

Zoek jij een rijschool met persoonlijk aandacht, hoog slagingspercentage en ervaren instructeurs met wat humor? Bel vandaag nog met Rijschool Voorrang in Diepenveen voor het inplannen van een proefles, zodat er een lespakket op maat wordt samengesteld. Zo kun jij in korte tijd veilig en met vertrouwen de weg op.

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Maak een afspraak
meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang in Diepenveen

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Worstel jij met faalangst, dyslexie of ADHD?

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. De instructeurs hebben hier ook voldoende kennis in en ervaring mee. Maak dit goed bespreekbaar tijdens de proefrit, zodat jouw pakket daarop afgestemd is. Op deze manier zorgen de instructeurs ervoor dat jij veilig op weg kunt.

Lees meer hierover

De V van Veiligheid daar draait het om bij Rijschool Voorrang in Diepenveen

“Alle dingen zijn moeilijk voordat ze gemakkelijk worden”. Rijschool Voorrang in Diepenveen stelt een lespakket op die voldoet aan jouw wensen. Je krijgt deskundige tips en trucs om het rijden snel onder de knie te krijgen. De instructeurs zien jou niet als een nummer, maar als een vriend die zij graag verder helpen. Door de band die je opbouwt met de instructeur, voel jij je thuis. Je zult met plezier en zelfvertrouwen de lessen volgen. Op deze manier zul jij je rijvaardigheid sneller opbouwen. Tijdens een proefles maken wij bij Rijschool Voorrang in Diepenveen inzichtelijk wat jij nodig hebt. Ook vinden wij het belangrijk dat jij aangeeft wat jij nodig hebt en wat jij wilt, zodat de lessen op maat worden samengesteld.

Welke pakketten heeft Rijschool Voorrang in Diepenveen?

Je hebt net gelezen dat er pakketten op maat worden samengesteld, maar er zijn ook basispakketten. Voor de basispakketten wil ik je vragen om op de prijzenpagina te kijken.

Goed om te weten:

 • Dat Rijschool Voorrang in Diepenveen een 9,4 scoort;

 • Dat er om de drie maanden een actie is;

 • tot wel 5% studentenkorting toegepast wordt;

 • Terug uit het buitenland? Er is een cursus om alles op te frissen;

 • Theorie cursus en het examen afleggen op dezelfde dag;

 • Terugkijken wat er fout ging tijdens de les is mogelijk;

 • Betaal maandelijks af;

 • Standaardpakket of op maat samengesteld, alles is mogelijk.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen