Rijschool Diepenveen

Rijschool voorrang in Diepenveen helpt je verder.

Jij wilt toch ook op stap zonder afhankelijk te zijn van een ander?

Zoek jij een rijschool met persoonlijk aandacht, hoog slagingspercentage en ervaren instructeurs met wat humor? Bel vandaag nog met Rijschool Voorrang in Diepenveen voor het inplannen van een proefles, zodat er een lespakket op maat wordt samengesteld. Zo kun jij in korte tijd veilig en met vertrouwen de weg op.

Wacht niet langer

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs

Maak een afspraak
Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang in Diepenveen

 • Deskundig theorielessen

 • mogelijkheid om test-examens

 • 5% studentenkorting

 • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Worstel jij met faalangst, dyslexie of ADHD?

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. De instructeurs hebben hier ook voldoende kennis in en ervaring mee. Maak dit goed bespreekbaar tijdens de proefrit, zodat jouw pakket daarop afgestemd is. Op deze manier zorgen de instructeurs ervoor dat jij veilig op weg kunt.

Lees meer hierover

De V van Veiligheid daar draait het om bij Rijschool Voorrang in Diepenveen

“Alle dingen zijn moeilijk voordat ze gemakkelijk worden”.¬†Rijschool Voorrang in Diepenveen stelt een lespakket op die voldoet aan jouw wensen. Je krijgt deskundige tips en trucs om het rijden snel onder de knie te krijgen. De instructeurs zien jou niet als een nummer, maar als een vriend die zij graag verder helpen. Door de band die je opbouwt met de instructeur, voel jij je thuis. Je zult met plezier en zelfvertrouwen de lessen volgen. Op deze manier zul jij je rijvaardigheid sneller opbouwen. Tijdens een proefles maken wij bij Rijschool Voorrang in Diepenveen inzichtelijk wat jij nodig hebt. Ook vinden wij het belangrijk dat jij aangeeft wat jij nodig hebt en wat jij wilt, zodat de lessen op maat worden samengesteld.

Welke pakketten heeft Rijschool Voorrang in Diepenveen?

Je hebt net gelezen dat er pakketten op maat worden samengesteld, maar er zijn ook basispakketten. Voor de basispakketten wil ik je vragen om op de prijzenpagina te kijken.

Goed om te weten:

 • Dat Rijschool Voorrang in Diepenveen een 9,4 scoort;

 • Dat er om de drie maanden een actie is;

 • tot wel 5% studentenkorting toegepast wordt;

 • Terug uit het buitenland? Er is een cursus om alles op te frissen;

 • Theorie cursus en het examen afleggen op dezelfde dag;

 • Terugkijken wat er fout ging tijdens de les is mogelijk;

 • Betaal maandelijks af;

 • Standaardpakket of op maat samengesteld, alles is mogelijk.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen