Rijschool Deventer

Rijschool Voorrang in Deventer

Wij werken met gecertificeerde instructeurs geeft veel persoonlijke aandacht en bereidt je optimaal voor op het theorie- en praktijkexamen.

Rijschool Voorrang in Deventer is nu meer dan 25 jaar actief op het gebied van autorijles. Autorijden is verfrissend, opwindend en brengt je op plaatsen waar je anders niet of nauwelijks zou komen. Maar het is veel meer dan dat. Autorijden en het weggebruik kunnen  ook gevaarlijk zijn en daarom staat een gedegen training in het veilig besturen van de auto bij ons altijd voorop. Het zogeheten Defensief Rijden is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijvaardigheidstraining. Onze instructeurs zijn goed opgeleid, vriendelijk en nemen je stap voor stap en in je eigen tempo bij de hand om je naar het examen toe te leiden.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 10% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang in Deventer?

  • Betrouwbare training in kennis en kunde

  • Een moderne auto bedienen inclusief rij-assistentie systemen

  • Aanleren van defensief rijden

  • CBR erkend

  • Altijd aangepast aan jouw eigen, unieke situatie

Rijschool Voorrang in Deventer doet meer

Wij werken met een lescam zodat je je eigen vooruitgang kunt bekijken. Je progressie kun je op een vorderingenkaart vastleggen en je kunt je eigen lesrooster inplannen op de rijschool-app. Wij bieden verschillende oefenpakketten aan. Na een proefles kan onze instructeur beter inschatten welk pakket het beste bij jou past. Heb je al een rijbewijs maar voel je je om wat voor reden dan ook niet zo zeker in het verkeer, dan kun je bij onze rijschool een korte opfriscursus volgen.

Als je zoekt naar een Rijschool waar je een rijbewijs voor een automaat of motorfiets kunt behalen, kun je ook bij ons terecht.

Tenslotte

Voor onze prijzen en de verschillende aanbiedingen verwijzen we je naar de prijzenpagina.
Je bent bij ons van harte welkom en we zien er naar uit om met je te mogen samenwerken.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs