Rijschool Deventer

Rijschool Voorrang in Deventer

Wij werken met gecertificeerde instructeurs geeft veel persoonlijke aandacht en bereidt je optimaal voor op het theorie- en praktijkexamen.

Rijschool Voorrang in Deventer is nu meer dan 25 jaar actief op het gebied van autorijles. Autorijden is verfrissend, opwindend en brengt je op plaatsen waar je anders niet of nauwelijks zou komen. Maar het is veel meer dan dat. Autorijden en het weggebruik kunnen  ook gevaarlijk zijn en daarom staat een gedegen training in het veilig besturen van de auto bij ons altijd voorop. Het zogeheten Defensief Rijden is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijvaardigheidstraining. Onze instructeurs zijn goed opgeleid, vriendelijk en nemen je stap voor stap en in je eigen tempo bij de hand om je naar het examen toe te leiden.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 10% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang in Deventer?

  • Betrouwbare training in kennis en kunde

  • Een moderne auto bedienen inclusief rij-assistentie systemen

  • Aanleren van defensief rijden

  • CBR erkend

  • Altijd aangepast aan jouw eigen, unieke situatie

Rijschool Voorrang in Deventer doet meer

Wij werken met een lescam zodat je je eigen vooruitgang kunt bekijken. Je progressie kun je op een vorderingenkaart vastleggen en je kunt je eigen lesrooster inplannen op de rijschool-app. Wij bieden verschillende oefenpakketten aan. Na een proefles kan onze instructeur beter inschatten welk pakket het beste bij jou past. Heb je al een rijbewijs maar voel je je om wat voor reden dan ook niet zo zeker in het verkeer, dan kun je bij onze rijschool een korte opfriscursus volgen.

Als je zoekt naar een Rijschool waar je een rijbewijs voor een automaat of motorfiets kunt behalen, kun je ook bij ons terecht.

Tenslotte

Voor onze prijzen en de verschillende aanbiedingen verwijzen we je naar de prijzenpagina.
Je bent bij ons van harte welkom en we zien er naar uit om met je te mogen samenwerken.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs