Rijschool Deventer

Rijschool Voorrang in Deventer

Wij werken met gecertificeerde instructeurs geeft veel persoonlijke aandacht en bereidt je optimaal voor op het theorie- en praktijkexamen.

Rijschool Voorrang in Deventer is nu meer dan 25 jaar actief op het gebied van autorijles. Autorijden is verfrissend, opwindend en brengt je op plaatsen waar je anders niet of nauwelijks zou komen. Maar het is veel meer dan dat. Autorijden en het weggebruik kunnen  ook gevaarlijk zijn en daarom staat een gedegen training in het veilig besturen van de auto bij ons altijd voorop. Het zogeheten Defensief Rijden is dan ook een belangrijk onderdeel van onze rijvaardigheidstraining. Onze instructeurs zijn goed opgeleid, vriendelijk en nemen je stap voor stap en in je eigen tempo bij de hand om je naar het examen toe te leiden.

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 10% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom Rijschool Voorrang in Deventer?

  • Betrouwbare training in kennis en kunde

  • Een moderne auto bedienen inclusief rij-assistentie systemen

  • Aanleren van defensief rijden

  • CBR erkend

  • Altijd aangepast aan jouw eigen, unieke situatie

Rijschool Voorrang in Deventer doet meer

Wij werken met een lescam zodat je je eigen vooruitgang kunt bekijken. Je progressie kun je op een vorderingenkaart vastleggen en je kunt je eigen lesrooster inplannen op de rijschool-app. Wij bieden verschillende oefenpakketten aan. Na een proefles kan onze instructeur beter inschatten welk pakket het beste bij jou past. Heb je al een rijbewijs maar voel je je om wat voor reden dan ook niet zo zeker in het verkeer, dan kun je bij onze rijschool een korte opfriscursus volgen.

Als je zoekt naar een Rijschool waar je een rijbewijs voor een automaat of motorfiets kunt behalen, kun je ook bij ons terecht.

Tenslotte

Voor onze prijzen en de verschillende aanbiedingen verwijzen we je naar de prijzenpagina.
Je bent bij ons van harte welkom en we zien er naar uit om met je te mogen samenwerken.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs