Rijschool Colmschate

Rijlessen in Colmschate bij Rijschool Voorrang

Veilig-Betrokken-Betrouwbaar

Nederland is niet alleen een fietsland maar ook bij uitstek een autoland. Bijna 1 op de 2 mensen rijdt auto en dat is niet zo verwonderlijk. Met een auto ben jij vrij om er op uit te trekken en ben je niet langer afhankelijk van anderen. Terwijl je op de fiets maar weinig bagage kunt meenemen is dat met de auto een ander verhaal. Maar met zoveel mensen die auto rijden is het druk op de weg en is het duidelijk dat een goede, betrouwbare rijopleiding een absolute noodzaak is. Rijschool Voorrang werkt in Colmschate en omgeving en helpt je graag verder.

   

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 10% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Veiligheid voorop bij Rijschool Voorrang in Colmschate

Wij leren je de juiste rijtechnieken aan en bereiden je voor op een veilig weggebruik. Autorijden is tenslotte veel meer dan alleen het kennen van de verkeersregels of het rustig rondrijden op zondagmorgen op een stille weg. Autorijden vraagt om voortdurende aandacht en het goed inspelen op de situatie op de weg zodat je gevaarlijke situaties op tijd weet te vermijden. Onze rijinstructeurs zijn ervaren en goed opgeleid om je bij je eerste kilometers in de auto bij te staan, helpen je uitgebreid bij je zwakke punten en stomen je tenslotte goed klaar voor het examen. Je kunt bij ons kiezen uit het lespakket dat het beste bij je past.

Rijschool Voorrang in Colmschate

  • Veel aandacht voor je persoonlijke situatie en wensen

  • Snel en veilig naar je examen

  • Ook lessen in de avond mogelijk

  • CBR erkend

  • Reeds 25 jaar in het vak

Goed om te weten

Zoek je een Rijschool in Colmschate voor een rijbewijs voor een automaat of motorfiets, dan  kun je gerust bij ons aankloppen. Je kunt bij ons ook een spoedcursus of opfriscursus volgen. Er is altijd ruimte voor een tussentoets. Je rijdt bij ons in een moderne auto en je leert dus ook hoe je moet omgaan met de laatste nieuwtjes op het gebied van rijhulpsystemen zoals Cruise Control, Park-Distance Control en meer.

Studenten kunnen altijd rekenen op een studentenkorting van 10%. Voor de prijzen verwijzen we je naar onze prijzenpagina

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs