Rijschool Colmschate

Rijlessen in Colmschate bij Rijschool Voorrang

Veilig-Betrokken-Betrouwbaar

Nederland is niet alleen een fietsland maar ook bij uitstek een autoland. Bijna 1 op de 2 mensen rijdt auto en dat is niet zo verwonderlijk. Met een auto ben jij vrij om er op uit te trekken en ben je niet langer afhankelijk van anderen. Terwijl je op de fiets maar weinig bagage kunt meenemen is dat met de auto een ander verhaal. Maar met zoveel mensen die auto rijden is het druk op de weg en is het duidelijk dat een goede, betrouwbare rijopleiding een absolute noodzaak is. Rijschool Voorrang werkt in Colmschate en omgeving en helpt je graag verder.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Veiligheid voorop bij Rijschool Voorrang in Colmschate

Wij leren je de juiste rijtechnieken aan en bereiden je voor op een veilig weggebruik. Autorijden is tenslotte veel meer dan alleen het kennen van de verkeersregels of het rustig rondrijden op zondagmorgen op een stille weg. Autorijden vraagt om voortdurende aandacht en het goed inspelen op de situatie op de weg zodat je gevaarlijke situaties op tijd weet te vermijden. Onze rijinstructeurs zijn ervaren en goed opgeleid om je bij je eerste kilometers in de auto bij te staan, helpen je uitgebreid bij je zwakke punten en stomen je tenslotte goed klaar voor het examen. Je kunt bij ons kiezen uit het lespakket dat het beste bij je past.

Rijschool Voorrang in Colmschate

  • Veel aandacht voor je persoonlijke situatie en wensen

  • Snel en veilig naar je examen

  • Ook lessen in de avond mogelijk

  • CBR erkend

  • Reeds 25 jaar in het vak

Goed om te weten

Zoek je een Rijschool in Colmschate voor een rijbewijs voor een automaat of motorfiets, dan  kun je gerust bij ons aankloppen. Je kunt bij ons ook een spoedcursus of opfriscursus volgen. Er is altijd ruimte voor een tussentoets. Je rijdt bij ons in een moderne auto en je leert dus ook hoe je moet omgaan met de laatste nieuwtjes op het gebied van rijhulpsystemen zoals Cruise Control, Park-Distance Control en meer.

Studenten kunnen altijd rekenen op een studentenkorting van 5%. Voor de prijzen verwijzen we je naar onze prijzenpagina

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs