Rijschool Bathmen

Zoek je een betrouwbare rijschool in Bathmen?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Woon je in Bathmen of omgeving en wil je graag je rijbewijs halen, dan ben je bij ons in goede handen. Het is ons doel om iedere cursist op te leiden tot een veilige weggebruiker die met veel plezier aan het verkeer kan deelnemen.

Leren rijden is niet moeilijk maar vraagt tijd, inzet en aandacht. Vergelijk het maar met een parcours waarbij veel verschillende vaardigheden komen kijken die allemaal goed beheerst moeten worden. Wij geven deskundige instructie, die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke noden en situatie. Bij ons begint de reis bij een proefles zodat we je een goed advies kunnen geven over het beste traject om jou zo snel mogelijk en veilig naar het examen te kunnen leiden.

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom les nemen bij Voorrang?

  • 25 jaar ervaring

  • Wij zijn CBR erkend

  • Les met persoonlijke aandacht

  • Altijd les in een moderne auto

  • Voordelige rijlespakketten

  • Defensief rijden en tussentijdse toets

Goed om te weten:

Bij Rijschool Voorrang voor Bathmen en omgeving is het ook mogelijk om je motorrijbewijs te halen of het rijbewijs voor een automaat. Wij werken met een lescam zodat jij of anderen kunnen zien hoe je rijdt, iets wat kan helpen bij het verbeteren van je zwakke punten. Je vooruitgang kan worden gemarkeerd op een vorderingenkaart. Tenslotte werken we met een rijschool app zodat je zelf je lessen kunt plannen en bijhouden.

Studenten kunnen rekenen op een korting van 5% op ieder lespakket.

Ik heb last van faalangst. Kan ik toch slagen?

Natuurlijk kun jij slagen. Onze instructeur is goed opgeleid en weet hoe hij je in dat geval op de juiste manier moet begeleiden. Dat geldt ook bij problemen met ADHD of dyslexie. Ook jij kunt met een goed gevoel en veilig de weg op.

Lees hier meer

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen