Rijschool Bathmen

Zoek je een betrouwbare rijschool in Bathmen?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Woon je in Bathmen of omgeving en wil je graag je rijbewijs halen, dan ben je bij ons in goede handen. Het is ons doel om iedere cursist op te leiden tot een veilige weggebruiker die met veel plezier aan het verkeer kan deelnemen.

Leren rijden is niet moeilijk maar vraagt tijd, inzet en aandacht. Vergelijk het maar met een parcours waarbij veel verschillende vaardigheden komen kijken die allemaal goed beheerst moeten worden. Wij geven deskundige instructie, die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke noden en situatie. Bij ons begint de reis bij een proefles zodat we je een goed advies kunnen geven over het beste traject om jou zo snel mogelijk en veilig naar het examen te kunnen leiden.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom les nemen bij Voorrang?

  • 25 jaar ervaring

  • Wij zijn CBR erkend

  • Les met persoonlijke aandacht

  • Altijd les in een moderne auto

  • Voordelige rijlespakketten

  • Defensief rijden en tussentijdse toets

Goed om te weten:

Bij Rijschool Voorrang voor Bathmen en omgeving is het ook mogelijk om je motorrijbewijs te halen of het rijbewijs voor een automaat. Wij werken met een lescam zodat jij of anderen kunnen zien hoe je rijdt, iets wat kan helpen bij het verbeteren van je zwakke punten. Je vooruitgang kan worden gemarkeerd op een vorderingenkaart. Tenslotte werken we met een rijschool app zodat je zelf je lessen kunt plannen en bijhouden.

Studenten kunnen rekenen op een korting van 5% op ieder lespakket.

Ik heb last van faalangst. Kan ik toch slagen?

Natuurlijk kun jij slagen. Onze instructeur is goed opgeleid en weet hoe hij je in dat geval op de juiste manier moet begeleiden. Dat geldt ook bij problemen met ADHD of dyslexie. Ook jij kunt met een goed gevoel en veilig de weg op.

Lees hier meer

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen