Rijschool Bathmen

Zoek je een betrouwbare rijschool in Bathmen?

Rijschool Voorrang staat voor je klaar

Woon je in Bathmen of omgeving en wil je graag je rijbewijs halen, dan ben je bij ons in goede handen. Het is ons doel om iedere cursist op te leiden tot een veilige weggebruiker die met veel plezier aan het verkeer kan deelnemen.

Leren rijden is niet moeilijk maar vraagt tijd, inzet en aandacht. Vergelijk het maar met een parcours waarbij veel verschillende vaardigheden komen kijken die allemaal goed beheerst moeten worden. Wij geven deskundige instructie, die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke noden en situatie. Bij ons begint de reis bij een proefles zodat we je een goed advies kunnen geven over het beste traject om jou zo snel mogelijk en veilig naar het examen te kunnen leiden.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Waarom les nemen bij Voorrang?

  • 25 jaar ervaring

  • Wij zijn CBR erkend

  • Les met persoonlijke aandacht

  • Altijd les in een moderne auto

  • Voordelige rijlespakketten

  • Defensief rijden en tussentijdse toets

Goed om te weten:

Bij Rijschool Voorrang voor Bathmen en omgeving is het ook mogelijk om je motorrijbewijs te halen of het rijbewijs voor een automaat. Wij werken met een lescam zodat jij of anderen kunnen zien hoe je rijdt, iets wat kan helpen bij het verbeteren van je zwakke punten. Je vooruitgang kan worden gemarkeerd op een vorderingenkaart. Tenslotte werken we met een rijschool app zodat je zelf je lessen kunt plannen en bijhouden.

Studenten kunnen rekenen op een korting van 5% op ieder lespakket.

Ik heb last van faalangst. Kan ik toch slagen?

Natuurlijk kun jij slagen. Onze instructeur is goed opgeleid en weet hoe hij je in dat geval op de juiste manier moet begeleiden. Dat geldt ook bij problemen met ADHD of dyslexie. Ook jij kunt met een goed gevoel en veilig de weg op.

Lees hier meer

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen,
wij je naar onze prijzenpagina.

Prijzen