Rijlessen Deventer

Rijlessen in Deventer bij Rijschool Voorrang

Eindelijk is het dan toch tijd om zelf achter het stuur te kruipen. Maar dat vereist wel enige oefening en vooral goede en betrouwbare instructie. Rijschool Voorrang in Deventer wil je daar graag bij helpen, zowel met de theorie als met de rijlessen, zodat je veilig en vol vertrouwen de weg op kunt. Onze instructeur begeleidt je op een persoonlijke manier en stelt samen met jou een oefenpakket op dat goed bij je aansluit. Wij zijn reeds 25 jaar actief op dit gebied, en hebben veel goede bestuurders afgeleverd.

Hoe werkt het bij Rijschool Voorrang in Deventer?

Wij raden je altijd aan om eerst een proefles te nemen, waarna je een persoonlijk advies ontvangt met een indicatie omtrent het aantal benodigde rijlessen. Een lesuur is bij ons ook daadwerkelijk een uur en we geven altijd een studentenkorting van 5%. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende rijpakketten. Als je liever een rijbewijs voor een automaat wilt hebben is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wessel Viscaal
Wessel Viscaal
2022-07-18
Vandaag geslaagd voor mijn rij-examen dankzij de geweldige begeleiding van Ismail. Ik heb tijdens de lessen veel geleerd maar ook veel plezier gehad! Ismail zou er altijd voor zijn leerlingen zijn en dat was bij mij ook het geval. Ismail, bedankt!
Nienke Boer de
Nienke Boer de
2022-07-15
Gelest bij rijschool Voorrang bij Ismail en in 1 keer geslaagd! Goede begeleiding gehad tijdens de lessen met genoeg tijd voor vragen en problemen.
Aziz Kisa
Aziz Kisa
2022-07-13
Hele gezellige instructeur Ismail Topkaya van rijschool Voorrang, hij legt goed uit en geeft goed les. Hij neemt veel tijd voor je en probeerd je ook echt te leren.
Ate Sicco Smit
Ate Sicco Smit
2022-07-11
Heel erg bedankt voor de rijlessen Ismail van rijschool voorrang. Ik heb zo erg genoten dat ik er wat meer rijlessen heb genomen. Veel van je geleerd. Wat een toppertje ben jij!
Chip Cole
Chip Cole
2022-07-07
Fijn, gemakkelijke en leerzame lessen gehad. Altijd met plezier de lessen gevolgd en ik raad Rijschool Voorrang van Ismail Topkaya aan iedereen aan. Beste rijschool van Deventer en omstreken!
Gianna den Hertog
Gianna den Hertog
2022-06-30
Bij rijschool voorrang haal je zeker je rijbewijs. Met Ismail zijn de lessen leerzaam en gezellig.
Shooter eSports
Shooter eSports
2022-06-29
Uitstekende hulp en begeleiding gekregen van Ismail van Rijschool Voorrang, hierdoor ben ik in een keer geslaagd, een aanrader!
mirre birahij
mirre birahij
2022-06-28
Super instructie gekregen van Ismail Topkaya!! Ben geslaagd door deze goede rijschool Voorrang!
Yasmine Karakoc
Yasmine Karakoc
2022-06-24
Hele fijne rijschool, gezellige en goede rij-instructeur. Ik raad iedereen aan het rijbewijs door rijschool Voorrang te behalen!
M K
M K
2022-06-17
Beste rij instructeur. Echt geen woorden voor. Ismail (rijschool voorrang) is zo goed in het les geven. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Dit is waar je echt terecht kan als je je rijbewijs wilt halen!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist je dat Rijschool Voorrang in Deventer:

  • Met een lescam werkt zodat je zelf kunt bijhouden wat je goed en fout doet?

  • Iedere drie maanden een speciale voordeel actie houdt?

  • Training biedt met technische rijhulpmiddelen (Cruise control enz.)?

  • Getraind is te helpen bij faalangst en les te geven bij Dyslexie, ADHD en meer?

Goed om te weten

Heb je een tijd niet gereden of voel je je minder zeker in het hedendaagse verkeer, dan kun je bij ons ook terecht voor een korte opfriscursus. Gaat het jou om een motorrijbewijs, dan ben je bij Rijschool Voorrang ook van harte welkom.

Bij Rijschool Voorrang in Deventer staat veiligheid voorop.

Defensief rijden is een veelgehoorde kreet, maar wordt door veel mensen snel vergeten. Hoe gewoon het autorijden voor velen ook is, het blijft toch een gevaarlijke onderneming, vooral als het rijden een automatisme wordt. Uit de statistieken blijkt dat 95% van alle ernstige auto-ongelukken te wijten is aan menselijk falen. Defensief rijden is dus een belangrijk onderdeel van onze rijvaardigheidstraining.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs