Rijlessen Deventer

Rijlessen in Deventer bij Rijschool Voorrang

Eindelijk is het dan toch tijd om zelf achter het stuur te kruipen. Maar dat vereist wel enige oefening en vooral goede en betrouwbare instructie. Rijschool Voorrang in Deventer wil je daar graag bij helpen, zowel met de theorie als met de rijlessen, zodat je veilig en vol vertrouwen de weg op kunt. Onze instructeur begeleidt je op een persoonlijke manier en stelt samen met jou een oefenpakket op dat goed bij je aansluit. Wij zijn reeds 25 jaar actief op dit gebied, en hebben veel goede bestuurders afgeleverd.

Hoe werkt het bij Rijschool Voorrang in Deventer?

Wij raden je altijd aan om eerst een proefles te nemen, waarna je een persoonlijk advies ontvangt met een indicatie omtrent het aantal benodigde rijlessen. Een lesuur is bij ons ook daadwerkelijk een uur en we geven altijd een studentenkorting van 5%. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende rijpakketten. Als je liever een rijbewijs voor een automaat wilt hebben is dat natuurlijk ook mogelijk.

meike nefkens
meike nefkens
2023-01-20
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs en Ismael heeft mij daar goed mee geholpen en goed geleerd om zelfstandig en veilig auto te rijden en ik ben erg dankbaar voor Ismael zijn hulp en ik raad deze rijschool (rijschool Voorrang) aan.
Enesv2
Enesv2
2023-01-15
Zeer professioneel instructeur. Ismail heeft mij op een fijne manier begeleid waardoor ik mijn rijbewijs in één keer heb kunnen halen! Bedankt en goeie zaken toegewenst.
J Konig
J Konig
2023-01-13
Ik heb heel veel van de rij instructeur Ismail geleerd, hij stelt je erg gerust en helpt je waar nodig is. Top instructeur van rijschool Voorrang. Ik adviseer iedereen om bij rijschool voorrang te lessen.
Pien Oude Hengel
Pien Oude Hengel
2023-01-13
Door rijschool Voorrang ben ik in één geslaagd! Ik heb onwijs veel geleerd en elke les was gezellig. Ik ben Ismail ontzettend dankbaar. Het zeker aan te raden
Thijn Kroes
Thijn Kroes
2022-12-23
Top rij instructeur, in één keer gehaald!
Ruben Nutma
Ruben Nutma
2022-12-16
Rijschool rijdt met laser pen in de auto en schijnt daarmee andere verkeersdeelnemers in de ogen. Slechte rijschool. NIET AANTERADEN.
Thijmen v leeuwe
Thijmen v leeuwe
2022-12-06
rijschool voorrang is een goede rijschool. Mooi in een keer geslaagd voor theorie en praktijk. Veel geleerd en ik adviseer zeker om hier te gaan lessen.
Daphne Dirkes
Daphne Dirkes
2022-11-25
Fijne lessen van Ismaël gehad. Geeft veel om zijn leerlingen. Bedankt Voorrang.
Beau Hissink
Beau Hissink
2022-11-17
Je leert het snel en het is super gezellig in de auto. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!! Zeker een aanrader
Rezan Sevgin
Rezan Sevgin
2022-10-31
Ismail is een hele goede instructeur met veel kennis en geduld. Hij kan ook goed omgaan met faalangst. Daarnaast rij je bij rijschool voorrang in een mooie BMW. Ik kan dit iedereen aanraden!

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist je dat Rijschool Voorrang in Deventer:

  • Met een lescam werkt zodat je zelf kunt bijhouden wat je goed en fout doet?

  • Iedere drie maanden een speciale voordeel actie houdt?

  • Training biedt met technische rijhulpmiddelen (Cruise control enz.)?

  • Getraind is te helpen bij faalangst en les te geven bij Dyslexie, ADHD en meer?

Goed om te weten

Heb je een tijd niet gereden of voel je je minder zeker in het hedendaagse verkeer, dan kun je bij ons ook terecht voor een korte opfriscursus. Gaat het jou om een motorrijbewijs, dan ben je bij Rijschool Voorrang ook van harte welkom.

Bij Rijschool Voorrang in Deventer staat veiligheid voorop.

Defensief rijden is een veelgehoorde kreet, maar wordt door veel mensen snel vergeten. Hoe gewoon het autorijden voor velen ook is, het blijft toch een gevaarlijke onderneming, vooral als het rijden een automatisme wordt. Uit de statistieken blijkt dat 95% van alle ernstige auto-ongelukken te wijten is aan menselijk falen. Defensief rijden is dus een belangrijk onderdeel van onze rijvaardigheidstraining.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs