Rijlessen Deventer

Rijlessen in Deventer bij Rijschool Voorrang

Eindelijk is het dan toch tijd om zelf achter het stuur te kruipen. Maar dat vereist wel enige oefening en vooral goede en betrouwbare instructie. Rijschool Voorrang in Deventer wil je daar graag bij helpen, zowel met de theorie als met de rijlessen, zodat je veilig en vol vertrouwen de weg op kunt. Onze instructeur begeleidt je op een persoonlijke manier en stelt samen met jou een oefenpakket op dat goed bij je aansluit. Wij zijn reeds 25 jaar actief op dit gebied, en hebben veel goede bestuurders afgeleverd.

Hoe werkt het bij Rijschool Voorrang in Deventer?

Wij raden je altijd aan om eerst een proefles te nemen, waarna je een persoonlijk advies ontvangt met een indicatie omtrent het aantal benodigde rijlessen. Een lesuur is bij ons ook daadwerkelijk een uur en we geven altijd een studentenkorting van 5%. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende rijpakketten. Als je liever een rijbewijs voor een automaat wilt hebben is dat natuurlijk ook mogelijk.

Maarten Sletterink
Maarten Sletterink
2024-01-16
Hele fijne rijlessen gehad en goede communicatie vanuit de rijschool. Zeker een aanrader voor de mensen die voor hun rijbewijs gaan!
jeftha fridrichs
jeftha fridrichs
2023-12-23
Heel erg goede rijschool, goed opgebouwde lessen en altijd gezellig!
Sanne Nijland
Sanne Nijland
2023-12-01
1e keer geslaagd! Altijd fijne en gezellige lessen gehad bij rijschool voorrang. Zeker aan te raden om hier je rijbewijs te halen!
YaBoyBeer
YaBoyBeer
2023-12-01
Hele fijne aardige instructeur en helpt goed met het oplossen van dingen waar je niet goed in bent. Ik ben in een keer geslaagd en Ik adviseer iedereen om hier te lessen
JEN Nefkens
JEN Nefkens
2023-11-30
Rijinstructeur doet z’n uiterste best voor je, is enthousiast en geeft je zelfvertrouwen. Zeker een aanrader !
Niels Weegink
Niels Weegink
2023-11-27
Ik vond het altijd erg leuk om in deze auto en met Ismail te touren. Het waren ook hele leerzame lessen en ik ga dit zeker weten iedere keer meenemen. Komt hier rijden!!! Je zal er geen spijt van krijgen😁.
Dean.1901
Dean.1901
2023-11-24
Ik ben vandaag voor mijn rijbewijs in één keer geslaagd, allemaal door de lessen van ismael. De lessen waren heel leerzaam en leuk tegelijkertijd, ismael heeft veel geduld en legt ook na iedere les alles goed uit en verteld wat er beter kan. Daarom zou ik iedereen rijschool voorang aanraden!
marloes de Niet
marloes de Niet
2023-10-27
Top rijschool!!! Goeie begeleider en ik advieseer iedereen hier rijles te nemen.
Renske Geertsema-van Dijken
Renske Geertsema-van Dijken
2023-10-25
Het was de begeleiding die ik nodig had. Zowel technisch als ook hoe in het moment te blijven, niet teveel na te gaan denken/piekeren. Nu ga ik met vertrouwen de praktijk in.

Rijschool Voorrang

  • Deskundig theorielessen

  • mogelijkheid om test-examens

  • 5% studentenkorting

  • Keuze uit verschillende lespakketten

Proefles aanvragen

Wist je dat Rijschool Voorrang in Deventer:

  • Met een lescam werkt zodat je zelf kunt bijhouden wat je goed en fout doet?

  • Iedere drie maanden een speciale voordeel actie houdt?

  • Training biedt met technische rijhulpmiddelen (Cruise control enz.)?

  • Getraind is te helpen bij faalangst en les te geven bij Dyslexie, ADHD en meer?

Goed om te weten

Heb je een tijd niet gereden of voel je je minder zeker in het hedendaagse verkeer, dan kun je bij ons ook terecht voor een korte opfriscursus. Gaat het jou om een motorrijbewijs, dan ben je bij Rijschool Voorrang ook van harte welkom.

Bij Rijschool Voorrang in Deventer staat veiligheid voorop.

Defensief rijden is een veelgehoorde kreet, maar wordt door veel mensen snel vergeten. Hoe gewoon het autorijden voor velen ook is, het blijft toch een gevaarlijke onderneming, vooral als het rijden een automatisme wordt. Uit de statistieken blijkt dat 95% van alle ernstige auto-ongelukken te wijten is aan menselijk falen. Defensief rijden is dus een belangrijk onderdeel van onze rijvaardigheidstraining.

Prijzen

Voor de prijzen van onze rijlessen verwijzen wij je naar onze prijzenpagina.

Bekijk prijzen

Veilig en snel naar je rijbewijs?

Begin vandaag nog met het plannen van je rijbewijs