Rijlessen volgen

Rijlessen volgen met Rijschool-Voorrang in deventer en omgeving.

rijlessenvolgen

Het eerste waar je waarschijnlijk gelijk aan denkt is: “Hoeveel rijlessen heb ik nodig om te slagen?” Hoewel de één meer aanleg heeft dan de ander, ligt het gemiddelde voor beginnende cursisten tussen de 25-35 autorijlessen.
Heb je al rijervaring? Dan kun je ook bij ons terecht voor een proefles 1.30 uur €55.00. De rijinstructeur zal tijdens deze rijles een schatting doen van de aantal rijlessen dat je nodig hebt, en zal je een passend pakket adviseren. Ieder pakket is ook te volgen als een spoed-opleiding. Hiervoor betaal je hetzelfde tarief! Wil je kennis met ons maken, meld je dan aan voor de vrijblijvend proefles.

De rijlessen duren 60 minuten. Op die manier hebben onze rijinstructeurs de tijd om alle les onderdelen te behandelen en leren ze je deze goed uit te voeren. Je vorderingen worden met de leerlingportal en rijschool app voor smartphones zowel voor IOS als voor Android, zien leerlingen wanneer de volgende lessen gepland zijn, hierdoor krijg je een duidelijk beeld van jouw persoonlijke groei de leshistorie, vorderingen in de digitale leskaart en kunnen ze zich direct inschrijven op de lessen die je hiervoor beschikbaar maakt.

Bij Rijschool Voorrang krijg je rijles van een vaste rijinstructeur in een vaste lesauto. Je wordt van huis opgehaald en weer teruggebracht. Uiteraard ben je vrij om ergens anders af te spreken om opgehaald en/of teruggebracht te worden,dit kan in overleg met je rijinstructeur.

Overigens rij je altijd in een recente, goed onderhouden lesauto (BMW 3 serie), welke is voorzien van de nodige accessoires. De lesauto’s zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van tussentijdse toets en praktijkexamens.